Alpen Optics Spotting Scopes

ALPEN OPTICS Apex 20-60x80 Spotting Scope recht

Productinformatie

Benaderen, bevestigen, tellen - dankzij de combinatie van een groot 80 mm diafragma en volledig multicoated, uitstekende optiek scoort de ALPEN OPTICS Wings 20-60x80 spotting scope altijd met briljante, scherpe beelden bij een lange brandpuntsafstand. Het dubbele scherpstelsysteem maakt het gemakkelijk om grove en fijne aanpassingen te maken.

Met de ALPEN OPTICS Wings 20-60x80 spotting scope, kunt u zich altijd verheugen op uitstekende uitzichten in heldere, scherpe beelden.

Kort en scherp

  • Hoogwaardige spotting scope met traploze zoom van 20x tot 60x
  • 80mm-opening voor heldere beelden, zelfs bij schemering
  • Maximale lichttransmissie dankzij ALPEN's FMC multicoating
  • Prisma's gemaakt van BK-7 glas van hoge kwaliteit
  • Waterdicht, stikstofvulling tegen het beslaan van de lenzen van binnenuit
  • Met LE-oculairs en twist-up-oogschelpen geschikt voor brildragers
  • Rechte weergave en statiefschroefdraad voor optimaal comfort
  • Zonnekap voor waarnemingen in de zon

Optica

Zoek gewoon de beste plek voor de jacht of natuurobservatie en bewonder het uitzicht door de hoogwaardige Wings zoom-spotting scope. Wild, vogels en de schoonheden van de natuur verschijnen voor uw oog in schitterende, heldere beelden vol scherpe details. Daartoe zijn de optieken voorzien van ALPEN's exclusieve FMC-multicoating voor een verhoogde lichttransmissie. Perfect voor nauwkeurige waarnemingen in de schemering en bij weinig licht. De prisma's zijn ook indrukwekkend: Ze waren gemaakt van uitstekend BK-7 glas.

Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk

De ALPEN OPTICS Wings 20-60x80 spotting scope geeft een goed beeld bij elk weertype. Dus geen regen of mist kan uw zicht door de kwaliteitsoptiek vertroebelen. Want de robuuste, waterdichte behuizing garandeert dat er geen vloeistof in komt. Zelfs bij sterke temperatuurschommelingen blijven de vooruitzichten goed, omdat de stikstofvulling voorkomt dat de lenzen van binnenuit beslaan. En als de zon uw zicht belemmert, schuift u gewoon de zonnekap uit. De zoomspotting scope biedt optimaal kijkcomfort dankzij het zoomoculair met rechte inkijk en statiefschroefdraad.

Geschikt voor brildragers

Zonder bril ziet u minder? Hou uw bril dan gewoon op terwijl u door de ALPEN OPTICS Wings 20-60x80 spotting scope in de verte tuurt. Laat de twist-up-oogschelp gewoon ingedraaid - en de afstand tussen de ogen en de oculairlenzen past perfect. Het LE-oculair met verhoogde oogpunt zorgt ervoor dat u het volledige gezichtsveld kunt zien, zelfs wanneer u een bril draagt.

Vijf jaar garantie

Goede vooruitzichten voor frequente waarnemers - met de verlengde garantie van ALPEN - Verdere informatie

Hoogwaardige optiek voor verbluffende beelden

Het optische glasmateriaal BK-7 is de toonaangevende standaard voor optisch glas. Dit levert beelden op die helderder zijn dan bij normaal glas.

Meer licht voor duidelijkere beelden

De optiek is volledig gecoat met een premium meerlaagse coating, die de lichttransmissie verhoogt tot 95% voor verbluffend heldere beelden.

Weerbestendig design

De verrekijker is gevuld met stikstof, wat voorkomt dat de binnenkant van de lenzen beslaat en uw zicht belemmert bij abrupte temperatuursveranderingen.

Waterdicht design

Dankzij de waterdichte behuizing die voorkomt dat vloeistoffen de binnenkant van de optiek bereiken, hoeft u zich geen zorgen te maken over hevige regen of het laten vallen van de verrekijker in een plas.

Gemakkelijk instelbaar voor brildragers

PDankzij de draaibare oogschelpen is het design ook geschikt voor brildragers. De afstand tussen uw ogen en de lenzen kan gemakkelijk worden aangepast, zodat u het volledige gezichtsveld kunt zien.

Afstemmen op uw visie

Met de ingebouwde dioptrie-instelling kunt u de optiek snel aan uw zicht aanpassen en verschillen tussen uw linker- en rechteroog compenseren.

Schroefdraad voor statiefaansluiting

Dankzij de schroefdraad voor de statiefaansluiting kan de optiek snel op een statief worden gemonteerd, zodat u kunt genieten van trillingsvrije beelden van dieren of de natuur.

Heldere beelden, zelfs op donkere dagen

De verrekijker heeft een hoogwaardige HR-metaal prisma-coating die de lichttransmissie aanzienlijk verhoogt en meer licht in uw ogen laat. Het resultaat: heldere en indrukwekkende beelden, zelfs bij moeilijke lichtomstandigheden.

Speciale coating voor meer helderheid en contrast

Dankzij de uitstekende PXA-fasecoating kunt u met deze verrekijker elk detail opnemen in kristalheldere, contrastrijke beelden.

Helderder beelden

De ultra heldere coating laat nog meer licht in uw ogen, zodat u niet in het donker blijft bij schemering en moeilijke lichtomstandigheden.

Stikstofvulling

De temperatuur kan snel veranderen als u in de natuur bent. Om te voorkomen dat de lenzen aan de binnenkant beslaan en uw zicht belemmeren, is de optiek gevuld met stikstof.

Technische gegevens


Toepassingsbereik
Jagen, sportschieten, skiën, vogels spotten & natuurobservatie
Vergroting 20x - 60x
Typ Zoomscope
Diameter van de lens 80 mm
Vergoeding UBX
Kleur van de vergoeding Sorry, your browser does not support inline SVG.
Lichtintensiteit 16
Schemerfiguur 40
Gezichtsveld (1.000 m) 35,5 m
Close-up van 8 m
Focus op aandrijving Scherpstelsysteem met 10:1 reductieverhouding
Prisma's BK-7
Waterdicht Ja
Afmetingen (L x B x H) 365 x 95 x 122 mm
Gewicht 1430 g
Draad voor statiefaansluiting Ja
Accessoires Stofkap voor oculair en objectief, afzonderlijk verwijderbaar
Multifunctionele nylon tas

Gebruiksaanwijzing

Manual_ALP42206080-ALP42206081_Wings-20-60x80-Spotting-Scope_de-en-fr-nl-it-es-dk-el-cs-pl-ru_ALPEN_v012023a_web.pdf

Gebruiksaanwijzing DE EN FR NL IT ES DK EL CS PL RU
Productinformatie "ALPEN OPTICS Apex 20-60x80 Spotting Scope recht"
Benaderen, bevestigen, tellen - dankzij de combinatie van een groot 80 mm diafragma en volledig multicoated, uitstekende optiek scoort de ALPEN Wings 20-60x80 spotting scope altijd met briljante, scherpe beelden bij een lange brandpuntsafstand. Het dubbele scherpstelsysteem maakt het gemakkelijk om grove en fijne aanpassingen te maken. 

Optica
Zoek gewoon de beste plek voor de jacht of natuurobservatie en bewonder het uitzicht door de hoogwaardige Wings zoom-spotting scope. Wild, vogels en de schoonheden van de natuur verschijnen voor uw oog in schitterende, heldere beelden vol scherpe details. Daartoe zijn de optieken voorzien van ALPEN's exclusieve FMC-multicoating voor een verhoogde lichttransmissie. Perfect voor nauwkeurige waarnemingen in de schemering en bij weinig licht. De prisma's zijn ook indrukwekkend: Ze waren gemaakt van uitstekend BK-7 glas.

Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk
De Wings 20-60x80 spotting scope geeft een goed beeld bij elk weertype. Dus geen regen of mist kan uw zicht door de kwaliteitsoptiek vertroebelen. Want de robuuste, waterdichte behuizing garandeert dat er geen vloeistof in komt. Zelfs bij sterke temperatuurschommelingen blijven de vooruitzichten goed, omdat de stikstofvulling voorkomt dat de lenzen van binnenuit beslaan. En als de zon uw zicht belemmert, schuift u gewoon de zonnekap uit. De zoomspotting scope biedt optimaal kijkcomfort dankzij het zoomoculair met rechte inkijk en statiefschroefdraad.

Geschikt voor brildragers
Zonder bril ziet u minder? Hou uw bril dan gewoon op terwijl u door de Wings 20-60x80 spotting scope in de verte tuurt. Laat de twist-up-oogschelp gewoon ingedraaid - en de afstand tussen de ogen en de oculairlenzen past perfect. Het LE-oculair met verhoogde oogpunt zorgt ervoor dat u het volledige gezichtsveld kunt zien, zelfs wanneer u een bril draagt.

Met de ALPEN Wings 20-60x80 spotting scope, kunt u zich altijd verheugen op uitstekende uitzichten in heldere, scherpe beelden.
Behuizingsmateriaal: aluminium/kunststof
Bepantsering van de behuizing: rubber/metaal
Kleur: groen/zwart
Kleur coating: groen
Materiaal: Kunststof, aluminium
Oogschelpen: TwistUp oogschelpen
Prismamateriaal: Bk-7
Scherpstellen aandrijving: Focussysteem met 10:1 reductie
Stofhoes: voor oculair- en objectief-lenzen, apart verwijderbaar
Type [Verrekijkers]: Zoomtelescoop
Type coating: Volledige meerlaagse coating