NIEUW

Alpen Optics App

  • Alpen Optics Mobile App - Livestream Alpen Optics Mobile App - Livestream
  • Alpen Optics Mobile App - Livestream Alpen Optics Mobile App - Livestream
  • Alpen Optics Mobile App - Foto- en videogalerij Alpen Optics Mobile App - Foto- en videogalerij
  • Alpen Optics Mobile App - Gebruiksaanwijzing en instructiesKlicken, um Alternative zu verwenden Alpen Optics Mobile App - Gebruiksaanwijzing en instructiesKlicken, um Alternative zu verwenden
  • Alpen Optics Mobile App - Apparaatbeheer Alpen Optics Mobile App - Apparaatbeheer

App Download

Alpen Optics Binoculars

Functies van de Alepen Optics App

APP-functies

Live bekijken en opnemen

In combinatie met de WiFi van het toestel kan met Live View het camerabeeld van de thermische unit in realtime op het scherm worden weergegeven. De beelden kunnen worden bekeken voordat er een foto of video wordt gemaakt om er zeker van te zijn dat het precies is wat er moet worden vastgelegd. Met de opnamefunctie van de app kunnen foto's en video's worden gemaakt en opgeslagen.

Foto- en videogalerij

In de foto- en videogalerij worden alle gemaakte foto's en video's opgeslagen. Hier kunnen de media worden gesorteerd op datum zodat ze gemakkelijker terug te vinden zijn. De media kunnen ook rechtstreeks vanuit de galerij worden gedeeld of op sociale media worden geplaatst.

Gebruiksaanwijzing

De gebruiksaanwijzing van het ALPEN OPTICS thermische apparaat is altijd bij u en klaar voor gebruik.

Instructions

Eenvoudige WiFi-verbinding dankzij snelle installatie.

Mijn apparaten

Beheer al je apparaten op één plek! Sla belangrijke informatie op zoals het serienummer, de aankoopdatum, het adres van de dealer en zelfs een foto van het apparaat en de factuur voor garantiedoeleinden. Vergeet deze cruciale gegevens nooit meer.

Alpen Optics Shop

Ontdek exclusieve aanbiedingen en de nieuwste producten in onze Alpen Optiek Shop. Gemakkelijke toegang tot hoogwaardige optiek voor jagen, vogels kijken, wandelen en nog veel meer!

Service

Gebruik de handige doorstuurfunctie om direct naar onze servicepagina te gaan. Je vindt hier nuttige informatie, veelgestelde vragen en de contactpersoon van de klantenservice voor alle vragen.

2023-12-01 - Initial Release

De Alpen Optics App is compatibel met de volgende producten:

%
ALPEN OPTICS Apex Thermisch 25mm / 40mk / 384x288

€ 999,00* € 1.250,00* (20.08% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Apex Thermisch 35mm / 40mk / 384x288

€ 1.399,00* € 1.599,00* (12.51% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Apex Thermal 54mm / 40mk / 384x288

€ 1.799,00* € 1.999,00* (10.01% bespaard)
Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.