Alpen Thermal

ALPEN OPTICS Apex Thermal 54mm / 40mk / 384x288

Productinformatie

Thermovisie in perfectie

Houd uw ogen altijd op de essentie gericht - dat is wat de krachtige ALPEN OPTICS Apex warmtebeeldkijker u laat doen, vooral tijdens de jacht in het bos, dankzij de 3x startvergroting. En dat ook nog eens in uitstekende beelden met een hoge resolutie op het kleurrijke HD AMOLED-scherm. Zo kunt u alles in de gaten houden tot op een afstand van 1800 m - en uw ervaringen delen met andere jachtliefhebbers via video of foto.

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid

Zelfs in regen of mist, detecteer herten, wilde zwijnen, hazen etc. in een vroeg stadium - voor dit doel is de ALPEN Apex warmtebeeldkijker uitgerust met een hoge-resolutie NETD <40 mK 384x288 thermische beeldsensor.

Houd een betrouwbaar overzicht, zelfs bij slechte lichtomstandigheden en totale duisternis - met de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker.

Kort en bondig

  • Hoogwaardige warmtebeeldkijker met kleurrijk HD AMOLED-scherm
  • 3x startvergroting voor een perfect beeld
  • 384x288 17 µ <40mK Thermische beeldsensor
  • Waarnemingsafstand: 1800 m
  • Stroomvoorziening via verwisselbare accu, met energiebesparende modus
  • Clear+ technologie voor scherpere, meer gedetailleerde beelden
  • 16 GB intern geheugen en afspeelmogelijkheid in het toestel
  • Wifi en smartphone streaming mogelijk

Kleuren

Pas de beeldweergave in een handomdraai aan elke situatie aan: wit-warm voor universeel gebruik of zwart-warm voor gebruik in het donker. Om temperatuurverschillen van objecten te detecteren, gebruikt u daarentegen "Red Hot", "Colour Mode" of "Red Monochrome". In totaal zijn er 6 kleurenpaletten beschikbaar voor de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker.

Integreerde camera en wififunctie voor live streaming

Met de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker kunt u uw indrukken en ervaringen in het jachtveld eenvoudig vastleggen en delen. Het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor uw foto's en video's, die u na de opname direct op het toestel kunt bekijken. Modern hoogtepunt: Verbind de warmtebeeldmonoculair met uw smartphone of tablet via de wififunctie en bekijk de live beelden rechtstreeks in de stream.

Vergroting

Vergroting De ALPEN OPTICS warmtebeeldmonoculair begint met slechts 2x vergroting. Zo hebt u meteen een perfect overzicht dankzij het grotere gezichtsveld. Als u een interessant object hebt gezien, vergroot u het tot 8x.

Betrouwbaar, zelfs bij extreme temperaturen

Het hoogwaardige AMOLED-display is vorstbestendig en levert ook bij uitzonderlijke temperaturen betrouwbaar zijn beelden met hoge resolutie. In het bereik van -25° tot +50°C kunt u rekenen op een probleemloze werking.

Clear+-Technologie

ALPEN's Clear+ technologie maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en detailweergave te optimaliseren. Het resultaat is een blikvanger: Geniet van scherpere, meer gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor objectidentificatie. U kunt de Clear+ functie van de ALPEN OPTICS Apex in 8 stappen aanpassen aan uw individuele voorkeuren.

Beeld-in-beeld functie

Met de praktische picture-in-picture-functie kunt u uw doel twee keer zien: Het grote beeld geeft een overzicht, terwijl het kleine beeld de wilde zwijnen, herten en andere dieren dichter bij u brengt dankzij de hogere vergroting.

Vervangbare batterij

De Apex warmtebeeldcamera biedt u altijd voldoende energie voor uw waarnemingen met de praktische verwisselbare batterij. Hij voorziet het optische toestel tot 6 uur lang betrouwbaar van stroom. Gebruikt u de monoculair op dit moment niet? Schakel dan gewoon over op de energiebesparingsmodus om de batterij te sparen. Een tweede APP-3500 batterij en een lader zijn reeds bij de levering inbegrepen. Dus je bent al optimaal uitgerust voor 12 uur.

Alpen Optics App

Alpen Optics App is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie die de ervaring en functionaliteit van uw warmtebeeldcamera verbetert. Ontdek de live-weergave en opnames, foto- en videogalerie, bedieningsinstructies en nog veel meer direct vanaf uw smartphone met de Alpen Optics app.


Ontdek de Alpen Optics app

Vijf jaar garantie

Goede vooruitzichten voor frequente waarnemers - met de verlengde garantie van ALPEN - Verdere informatie

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid

Zelfs in regen of mist, detecteer herten, wilde zwijnen, hazen etc. in een vroeg stadium - voor dit doel is de ALPEN Apex warmtebeeldkijker uitgerust met een hoge-resolutie NETD <40 mK 384x288 thermische beeldsensor.

HD AMOLED-kleurenscherm

Op het high definition AMOLED-scherm ziet u uw nachtelijke waarnemingen in kleur. Het verbruikt ook een minimale hoeveelheid energie en heeft een snelle reactietijd om een constante weergave van bewegende objecten te garanderen, zelfs bij koud weer. De heldere en contrastrijke beelden met een hoge resolutie van 1280 x 960 pixels maken gegarandeerd indruk!

Beeld-in-beeld functie

Dankzij de handige beeld-in-beeld modus kunt u twee beelden van uw doelwit bekijken: het grotere beeld geeft een overzicht, terwijl het kleinere beeld u dicht bij uw doelwit brengt op een hoger zoomniveau.

Ontdekkingsafstand 1.800 meter

Indrukwekkende lange afstandsvisie: Dankzij het 54 mm objectief en de zeer gevoelige warmtebeeldsensor met 384x288 @ 17 µm kunt u zelfs bij volledige duisternis ver in de verte kijken. Een object van 1,8 x 0,5 m kun je nog steeds zien op een afstand van 1800 m.

Clear+ technologie

De Clear+ technologie van ALPEN maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en details te optimaliseren. Het resultaat is indrukwekkend: geniet van scherpere, beter gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor het identificeren van objecten. U kunt de Clear+ functie in 8 niveaus configureren volgens uw voorkeuren.

Wifi

Smartphones en tablets kunnen zeer nuttig zijn tijdens een jacht. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi functie is de richtkijker snel te verbinden met uw mobiele apparaten zodat u elke beweging in livestream kunt volgen.

Videorecorder

Kijk terug op onvergetelijke momenten - dankzij de ingebouwde videorecorder kunt u onvergetelijke jachten opnemen en delen met andere jachtliefhebbers.

Waterdicht design (IPX6)

In een moment van onachtzaamheid komt het thermische apparaat in een regenbui terecht. Geen probleem, want de spatwaterdichte behuizing houdt vloeistoffen betrouwbaar weg van de binnenkant van de optiek. Dus zelfs in de zwaarste regenbui komt er gegarandeerd geen spatwater (IPX6) naar binnen.

Stroomvoorziening

Het Apex warmtebeeldapparaat wordt geleverd met een praktische vervangbare batterij, zodat u altijd voldoende stroom hebt voor uw observaties. De batterij voorziet het apparaat tot 6 uur van stroom. En wanneer de monoculair niet in gebruik is, kunt u overschakelen naar de energiebesparende modus om te voorkomen dat de batterij leegloopt.

Neem onvergetelijke momenten op

Neem speciale momenten op en deel ze met uw vrienden - het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor uw foto's en video's.

Schroefdraad voor statiefaansluiting

Dankzij de schroefdraad voor de statiefaansluiting kan de optiek snel op een statief worden gemonteerd, zodat u kunt genieten van trillingsvrije beelden van dieren of de natuur.

Bereken afstanden nauwkeurig met behulp van maten

De stadiametrische afstandsmeter bepaalt de afstand door de hoogte van een bekend object in de zoeker te meten en de verhouding tussen de schijnbare grootte van het object en de werkelijke grootte te gebruiken om de afstand tot het doel aan te geven.

Technische gegevens


Toepassingsgebied
Jagen, vissen, speleologie, kamperen, veiligheid, wildlife observatie, Zoeken en redden
Vergroting 2x
TypeMonoculair
Lensdiameter54 mm
BatterijExclusieve ALPEN accu
Leveringsomvang batterijen2
LensmateriaalGermanium
Intern geheugen16 GB
SchermtypeAMOLED
Afbeeldingsformaatjpg
Resolutie1280 x 960
Type sensor384 x 288 / 17 µm / <40 mK
Beeld in beeld Ja
WifiJa
Temperatuurbereik-25° C ~ 50° C
WaterdichtJa, sterke waterstraal IPX 6
Afmetingen (L x B x H)185 x 53 x 80 mm
Gewicht456 g
Draad voor statiefaansluitingJa
"Display uit" functieJa
AccessoiresTas met opbergvak van uiterst duurzaam 900D zeildoek, handriem, oplader voor batterijpack APP-3500

Gebruiksaanwijzing

Download EN DE FR ES NL IT PL

Manual_ALP3010025-ALP3010035-ALP3010054_APEX-Thermal_en-de-fr-es-nl-it-pl_ALPEN_v102023a_web.pdf
Thermal Software Update

Voor onze warmtebeeldcamera's - 07/2023

Voor onze thermische beeldvormingsapparatuur
ALP3010025 - ALPEN OPTICS Apex Thermisch 25mm / 40mk / 384x288
ALP3010035 - ALPEN OPTICS Apex Thermisch 35mm / 40mk / 384x288
ALP3010054 - ALPEN OPTICS Apex Thermal 54mm / 40mk / 384x288
een software-update voor het apparaat beschikbaar is.

Klik hier om te downloaden

ALPEN OPTICS Accupack APP-3500
Verwisselbare voeding voor ALPEN warmtebeeldcamera's APEX. Dankzij de verwisselbare accu's kunt u uw ALPEN APEX warmtebeeldcamera in minder dan 10 seconden weer klaar voor gebruik maken. De levensduur van de accu is ongeveer 6 uur.  

€ 29,90*
ALPEN OPTICS Lader voor accupack APP-3500
Universele lader voor ALPEN-accu's en andere accu's, zoals 18650. Dankzij het led-display kunt u het oplaadproces duidelijk volgen. De lader kan zowel via USB als via het stopcontact worden gebruikt. Uitgangsspanning: 1,45V - 4,2V ingangsspanning: 5V 2A / Netspanningsadapter: 100-240V 50/60Hz 0,6A afmetingen: 113 x 29 x 38mm Gewicht: 46g

€ 14,90*
Productinformatie "ALPEN OPTICS Apex Thermal 54mm / 40mk / 384x288"
Thermovisie in perfectie: het ALPEN Apex warmtebeeldapparaat
Altijd kijken naar de essentiële dingen - dat is wat het krachtige ALPEN Apex warmtebeeldapparaat je laat doen, vooral tijdens de jacht in het bos, dankzij de 3x startvergroting. En dat ook nog eens in uitstekende beelden met een hoge resolutie op het kleurrijke HD AMOLED-scherm. Zo kun je alles in de gaten houden tot op 1800 m afstand - en jouw ervaringen delen met andere jachtliefhebbers via video of foto.

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid
Zelfs bij regen of mist herten, wilde zwijnen, hazen enz. op tijd ontdekken - hiervoor is het ALPEN Apex warmtebeeldapparaat uitgerust met een hoge resolutie NETD < 40 mK 384x288 warmtebeeldsensor.

Kleurrijk HD AMOLED-scherm
Het uitstekende high-definition AMOLED-scherm geeft jouw nachtelijke observaties veel kleur. Tegelijkertijd werkt het energiebesparend en scoort hij met een snelle reactietijd voor een gelijkmatige weergave van bewegende objecten en bij koud weer. Je zult gegarandeerd enthousiast zijn over de heldere en contrastrijke beelden met een hoge resolutie van 1280 x 960 pixels.

Ontdekkingsafstand 1800 meter
Indrukwekkend vergezicht: Met de 54mm objectief lens en de zeer gevoelige 384x288 @ 17µm warmtebeeldsensor kun je ver in de verte kijken, zelfs in totale duisternis. Zo kun je een object van 1,8 x 0,5 m nog steeds herkennen op een afstand van 1800 m.

Kleurenpaletten
Pas de beeldweergave in een handomdraai aan elke situatie aan: "wit-warm" voor universeel gebruik of "zwart-warm" voor gebruik in het donker. Om temperatuurverschillen van objecten te detecteren, gebruik je daarentegen "rood-warm", "kleurmodus" of "rood monochrome". In totaal zijn er 6 kleurenpaletten beschikbaar voor het ALPEN Apex warmtebeeldapparaat.

Geïntegreerde camera en WiFi-functie voor live streaming
Met het ALPEN Apex Thermal warmtebeeldapparaat kun je eenvoudig jouw indrukken en ervaringen in het jachtgebied vastleggen en delen. Het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor jouw foto's en video's, die je na de opname direct op het apparaat kunt bekijken. Modern hoogtepunt: Verbind het warmtebeeldmonoculair met jouw smartphone of tablet via de WiFi-functie en bekijk de live beelden rechtstreeks in de stream.

Vergroting
Het ALPEN warmtebeeldmonoculair start met slechts 3x vergroting. Door het grotere gezichtsveld heb jij meteen een perfect overzicht. Als je een interessant object hebt gezien, bekijk het dan vergroot tot 12x.

Clear+ technologie
ALPEN's Clear+ technologie maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en detailweergave te optimaliseren. Het resultaat is een blikvanger: Geniet van scherpere, meer gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor objectidentificatie. Je kunt de Clear+ functie van de ALPEN Apex in 8 stappen aanpassen aan jouw individuele voorkeuren.

Waterdicht
De stevige behuizing van het thermische monoculair beschermt de binnenkant optimaal tegen vloeistoffen. Het warmtebeeldapparaat met beschermingsklasse IPX6 weerstaat betrouwbaar sterke waterstralen en korte onderdompeling.

Voeding
Met de verwisselbare accu heeft het Apex warmtebeeldapparaat altijd genoeg stroom voor je waarnemingen. Het voorziet het optische apparaat betrouwbaar tot 6 uur van stroom. Gebruik je het monoculair op dit moment niet?? Schakel dan gewoon naar de stroombesparende modus om de batterij te sparen.

Betrouwbaar, zelfs bij extreme temperaturen
Het hoogwaardige AMOLED-scherm is vorstbestendig en levert zijn beelden ook bij uitzonderlijke temperaturen met hoge resolutie. In het bereik van -25° tot +50 °C kun je rekenen op een probleemloze werking.

Houd ook bij slechte lichtomstandigheden en totale duisternis een betrouwbaar overzicht - met het ALPEN Apex Thermal warmtebeeldapparaat.
Behuizingsmateriaal: Metaal, Polycarbonaat
Bepantsering van de behuizing: Gerubberd
Kalibratie: Automatisch, Half-automatisch, Handmatig
Kleur: groen/zwart
Materiaal: Kunststof
Materiaal lens: Germanium
Type [Nightvision]: monoculair
Waterdicht beschermingsniveau: IPX6