Alpen Thermal

ALPEN OPTICS Apex Thermisch 25mm / 40mk / 384x288

Productinformatie

Thermovisie in perfectie

Houd uw ogen altijd op de essentie gericht - dat is wat de krachtige ALPEN  OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker u laat doen, vooral tijdens de jacht in het bos, dankzij de 1.5x startvergroting. En dat ook nog eens in uitstekende beelden met een hoge resolutie op het kleurrijke HD AMOLED-scherm. Zo kunt u alles in de gaten houden tot op een afstand van 1300 m - en uw ervaringen delen met andere jachtliefhebbers via video of foto.

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid

Zelfs in regen of mist, detecteer herten, wilde zwijnen, hazen etc. in een vroeg stadium - voor dit doel is de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker uitgerust met een hoge-resolutie NETD <40 mK 384x288 thermische beeldsensor.

Houd een betrouwbaar overzicht, zelfs bij slechte lichtomstandigheden en totale duisternis - met de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker.

Kort en bondig

  • Hoogwaardige warmtebeeldkijker met kleurrijk HD AMOLED-scherm
  • 1.5x startvergroting voor een perfect beeld
  • 384x288 17 µ <40mK Thermische beeldsensor
  • Waarnemingsafstand: 1000 m
  • Stroomvoorziening via verwisselbare accu, met energiebesparende modus
  • Clear+ technologie voor scherpere, meer gedetailleerde beelden
  • 16 GB intern geheugen en afspeelmogelijkheid in het toestel
  • Wifi en smartphone streaming mogelijk

Kleuren

Pas de beeldweergave in een handomdraai aan elke situatie aan: wit-warm voor universeel gebruik of zwart-warm voor gebruik in het donker. Om temperatuurverschillen van objecten te detecteren, gebruikt u daarentegen "Red Hot", "Colour Mode" of "Red Monochrome". In totaal zijn er 6 kleurenpaletten beschikbaar voor de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker.

Integreerde camera en wififunctie voor live streaming

Met de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker kunt u uw indrukken en ervaringen in het jachtveld eenvoudig vastleggen en delen. Het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor uw foto's en video's, die u na de opname direct op het toestel kunt bekijken. Modern hoogtepunt: Verbind de warmtebeeldmonoculair met uw smartphone of tablet via de wififunctie en bekijk de live beelden rechtstreeks in de stream.

Vergroting

Vergroting De ALPEN OPTICS Apes Thermal warmtebeeldmonoculair begint met slechts 2x vergroting. Zo hebt u meteen een perfect overzicht dankzij het grotere gezichtsveld. Als u een interessant object hebt gezien, vergroot u het tot 8x.

Betrouwbaar, zelfs bij extreme temperaturen

Het hoogwaardige AMOLED-display is vorstbestendig en levert ook bij uitzonderlijke temperaturen betrouwbaar zijn beelden met hoge resolutie. In het bereik van -25° tot +50°C kunt u rekenen op een probleemloze werking.

Clear+-Technologie

ALPEN's Clear+ technologie maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en detailweergave te optimaliseren. Het resultaat is een blikvanger: Geniet van scherpere, meer gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor objectidentificatie. U kunt de Clear+ functie van de ALPEN OPTICS Apex Thermal warmtebeeldkijker
in 8 stappen aanpassen aan uw individuele voorkeuren.

Beeld-in-beeld functie

Met de praktische picture-in-picture-functie kunt u uw doel twee keer zien: Het grote beeld geeft een overzicht, terwijl het kleine beeld de wilde zwijnen, herten en andere dieren dichter bij u brengt dankzij de hogere vergroting.

Vervangbare batterij

De Apex warmtebeeldcamera biedt u altijd voldoende energie voor uw waarnemingen met de praktische verwisselbare batterij. Hij voorziet het optische toestel tot 6 uur lang betrouwbaar van stroom. Gebruikt u de monoculair op dit moment niet? Schakel dan gewoon over op de energiebesparingsmodus om de batterij te sparen. Een tweede ALPEN OPTICS Accupack APP-3500 en een lader zijn reeds bij de levering inbegrepen. Dus je bent al optimaal uitgerust voor 12 uur.

Vijf jaar garantie

Goede vooruitzichten voor frequente waarnemers - met de verlengde garantie van ALPEN - Verdere informatie

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid

Zelfs in regen of mist, detecteer herten, wilde zwijnen, hazen etc. in een vroeg stadium - voor dit doel is de ALPEN Apex warmtebeeldkijker uitgerust met een hoge-resolutie NETD <40 mK 384x288 thermische beeldsensor.

HD AMOLED-kleurenscherm

Op het high definition AMOLED-scherm ziet u uw nachtelijke waarnemingen in kleur. Het verbruikt ook een minimale hoeveelheid energie en heeft een snelle reactietijd om een constante weergave van bewegende objecten te garanderen, zelfs bij koud weer. De heldere en contrastrijke beelden met een hoge resolutie van 1280 x 960 pixels maken gegarandeerd indruk!

Beeld-in-beeld functie

Dankzij de handige beeld-in-beeld modus kunt u twee beelden van uw doelwit bekijken: het grotere beeld geeft een overzicht, terwijl het kleinere beeld u dicht bij uw doelwit brengt op een hoger zoomniveau.

Ontdekkingsafstand 1.300 meter

Indrukwekkende lange afstandsvisie: Dankzij het 35 mm objectief en de zeer gevoelige warmtebeeldsensor met 384x288 @ 17 µm kunt u zelfs bij volledige duisternis ver in de verte kijken. Een object van 1,8 x 0,5 m kun je nog steeds zien op een afstand van 1300 m.

Clear+ technologie

De Clear+ technologie van ALPEN maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en details te optimaliseren. Het resultaat is indrukwekkend: geniet van scherpere, beter gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor het identificeren van objecten. U kunt de Clear+ functie in 8 niveaus configureren volgens uw voorkeuren.

Wifi

Smartphones en tablets kunnen zeer nuttig zijn tijdens een jacht. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi functie is de richtkijker snel te verbinden met uw mobiele apparaten zodat u elke beweging in livestream kunt volgen.

Videorecorder

Kijk terug op onvergetelijke momenten - dankzij de ingebouwde videorecorder kunt u onvergetelijke jachten opnemen en delen met andere jachtliefhebbers.

Waterdicht design (IPX6)

In een moment van onachtzaamheid komt het thermische apparaat in een regenbui terecht. Geen probleem, want de spatwaterdichte behuizing houdt vloeistoffen betrouwbaar weg van de binnenkant van de optiek. Dus zelfs in de zwaarste regenbui komt er gegarandeerd geen spatwater (IPX6) naar binnen.

Stroomvoorziening

Het Apex warmtebeeldapparaat wordt geleverd met een praktische vervangbare batterij, zodat u altijd voldoende stroom hebt voor uw observaties. De batterij voorziet het apparaat tot 6 uur van stroom. En wanneer de monoculair niet in gebruik is, kunt u overschakelen naar de energiebesparende modus om te voorkomen dat de batterij leegloopt.

Neem onvergetelijke momenten op

Neem speciale momenten op en deel ze met uw vrienden - het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor uw foto's en video's.

Schroefdraad voor statiefaansluiting

Dankzij de schroefdraad voor de statiefaansluiting kan de optiek snel op een statief worden gemonteerd, zodat u kunt genieten van trillingsvrije beelden van dieren of de natuur.

Technische gegevens


Toepassingsgebied
Jagen, vissen, speleologie, kamperen, veiligheid, wildlife observatie, Zoeken en redden
Vergroting 1,5x (digitale zoom tot 3x, 6x)
TypeMonoculair
Lensdiameter25 mm
BatterijExclusieve ALPEN accu
Leveringsomvang batterijen2
LensmateriaalGermanium
Intern geheugen16 GB
SchermtypeAMOLED
Afbeeldingsformaatjpg
Resolutie1024 x 768
Type sensor384 x 288 / 17 µm / <40 mK
Beeld in beeld Ja
WifiJa
Temperatuurbereik-25° C ~ 50° C
WaterdichtJa, sterke waterstraal IPX 6
Afmetingen (L x B x H)177 x 53 x 80 mm
Gewicht454 g
Draad voor statiefaansluitingJa
"Display uit" functieJa
AccessoiresTas met opbergvak van uiterst duurzaam 900D zeildoek, handriem, oplader voor batterijpack APP-3500

Gebruiksaanwijzing

Download EN DE FR ES NL IT PL

Manual_ALP3010025-ALP3010035-ALP3010054_APEX-Thermal_en-de-fr-es-nl-it-pl_ALPEN_v012023a_web.pdf
Thermal Software Update

Software-update beschikbaar - 08/2022

Voor ons Warmtebeeldkijker
ALP3010025
ALPEN Apex Thermal 25mm / 40mk / 384x288

is er een software-update beschikbaar.

Klik hier om te downloaden

ALPEN OPTICS Accupack APP-3500
Verwisselbare voeding voor ALPEN warmtebeeldcamera's APEX. Dankzij de verwisselbare accu's kunt u uw ALPEN APEX warmtebeeldcamera in minder dan 10 seconden weer klaar voor gebruik maken. De levensduur van de accu is ongeveer 6 uur.  

€ 29,90*
ALPEN OPTICS Lader voor accupack APP-3500
Universele lader voor ALPEN-accu's en andere accu's, zoals 18650. Dankzij het led-display kunt u het oplaadproces duidelijk volgen. De lader kan zowel via USB als via het stopcontact worden gebruikt. Uitgangsspanning: 1,45V - 4,2V ingangsspanning: 5V 2A / Netspanningsadapter: 100-240V 50/60Hz 0,6A afmetingen: 113 x 29 x 38mm Gewicht: 46g

€ 14,90*
Productinformatie "ALPEN OPTICS Apex Thermisch 25mm / 40mk / 384x288"
Thermovisie in perfectie: de ALPEN Apex warmtebeeldkijker
Houd uw ogen altijd op de essentie gericht - dat is wat de krachtige ALPEN Apex warmtebeeldkijker u laat doen, vooral tijdens de jacht in het bos, dankzij de 1.5x startvergroting. En dat ook nog eens in uitstekende beelden met een hoge resolutie op het kleurrijke HD AMOLED-scherm. Zo kunt u alles in de gaten houden tot op een afstand van 1000 m - en uw ervaringen delen met andere jachtliefhebbers via video of foto.

Warmtebeeldsensor met hoge gevoeligheid
Zelfs in regen of mist, detecteer herten, wilde zwijnen, hazen etc. in een vroeg stadium - voor dit doel is de ALPEN Apex warmtebeeldkijker uitgerust met een hoge-resolutie NETD <40 mK 384x288 thermische beeldsensor.

Kleurenrijk HD AMOLED scherm
Het uitstekende high-definition AMOLED-scherm geeft uw nachtelijke waarnemingen veel kleur. Tegelijkertijd werkt hij energiebesparend en scoort hij met een snelle reactietijd voor de gelijkmatige weergave van bewegende voorwerpen en in koude omstandigheden. De heldere en contrastrijke beelden in hoge resolutie van 1024 x 768 pixels zullen u gegarandeerd inspireren.

Detectieafstand 1000 meter
Indrukwekkend beeld: Dankzij de 25 mm objectieflens en de zeer gevoelige 384x288 @ 17 µm thermische beeldsensor kunt u zelfs in totale duisternis ver in de verte zien. Op die manier kunt u een voorwerp van 1,8 x 0,5 m op een afstand van 1000 m nog steeds herkennen.

Kleuren
Pas de beeldweergave in een handomdraai aan elke situatie aan: wit-warm voor universeel gebruik of zwart-warm voor gebruik in het donker. Om temperatuurverschillen van objecten te detecteren, gebruikt u daarentegen Red Hot™, Colour Mode™ of Red Monochrome™. In totaal zijn er 6 kleurenpaletten beschikbaar voor de ALPEN Apex warmtebeeldkijker.

Integreerde camera en wififunctie voor live streaming
Met de ALPEN Apex Thermal warmtebeeldkijker kunt u uw indrukken en ervaringen in het jachtveld eenvoudig vastleggen en delen. Het interne geheugen van 16 GB biedt voldoende ruimte voor uw foto's en video's, die u na de opname direct op het toestel kunt bekijken. Modern hoogtepunt: Verbind de warmtebeeldmonoculair met uw smartphone of tablet via de wififunctie en bekijk de live beelden rechtstreeks in de stream.

Vergroting
De ALPEN warmtebeeldmonoculair begint met slechts 1.5x vergroting. Zo hebt u meteen een perfect overzicht dankzij het grotere gezichtsveld. Als u een interessant object hebt gezien, vergroot u het tot 6x.

Clear+-Technologie
ALPEN's Clear+ technologie maakt gebruik van speciale software algoritmes om de beeldscherpte en detailweergave te optimaliseren. Het resultaat is een blikvanger: Geniet van scherpere, meer gedetailleerde beelden en verbeterde functies voor objectidentificatie. U kunt de Clear+ functie van de ALPEN Apex in 8 stappen aanpassen aan uw individuele voorkeuren.

Waterdicht
De robuuste behuizing van de thermische monoculair beschermt de binnenkant optimaal tegen vloeistoffen. Zo is het warmtebeeldkijker met beschermingsklasse IPX6 betrouwbaar bestand tegen sterke waterstralen en kortstondige onderdompeling.

Stroomvoorziening
De Apex warmtebeeldkijker heeft altijd voldoende stroom voor uw waarnemingen met de praktische verwisselbare batterij. Hij voorziet het optische apparaat tot 6 uur lang van stroom. Is de monoculair nu niet nodig? Schakel dan gewoon over op de energiebesparingsmodus om de batterij te sparen.

Betrouwbaar, zelfs bij extreme temperaturen
Het hoogwaardige AMOLED-display is vorstbestendig en levert ook bij uitzonderlijke temperaturen betrouwbaar zijn beelden met hoge resolutie. In het bereik van -25° tot +50°C kunt u rekenen op een probleemloze werking.

Houd een betrouwbaar overzicht, zelfs bij slechte lichtomstandigheden en totale duisternis - met de ALPEN Apex Thermal warmtebeeldkijker.
Toepassingsgebied [Nachtzichtapparatuur]: Beveiliging, Observatie van dieren, Speleologie, Vissen, jacht, kamperen, zoeken en redding
Type [Nightvision]: monoculair