ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x20x18 gesloten

Productnummer: ALP7012018LT
EAN: 4007922090986
Productinformatie "ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x20x18 gesloten"
Met de ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot ervaar je een nieuwe dimensie van precisie! Ontworpen voor ruige omgevingen en uitgerust met een robuuste 6061 CNC aluminium behuizing, stelt dit innovatieve rode stipvizier je in staat om snel en nauwkeurig doelen te lokaliseren met zowel handvuurwapens als lange wapens. De montage is moeiteloos op alle wapens met een RMR- of Picatinny-interface. De hoogwaardige Red Dot is voorzien van 3 verlichte reticles (3 MOA Dot, cirkel of cirkel met punt) en biedt dankzij efficiënt batterijgebruik een batterijlevensduur van maximaal 50.000 uur. Je kunt de reticle van de Argus LT eenvoudig aanpassen in 0,3 MRAD-klikken, dat wil zeggen 3 cm op 100 m per klik. Ook in de constructie overtuigt de ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x20x18, aangezien het waterdicht en schotbestendig is.

De Coating
Een echt kwaliteitskenmerk is ook de hoogwaardige meerlaagse coating. Dit zorgt voor een heldere zichtbaarheid.

Innovatieve DynamicDot-technologie
Dankzij het gebruik van een bewegingssensor bespaart de innovatieve DynamicDot-technologie batterij en maakt deze Red Dot snel inzetbaar. Zo wordt het verlichte reticle automatisch geactiveerd zodra je het geweer beweegt en in positie brengt. Als het vervolgens gedurende 2 minuten niet wordt bewogen, schakelt het weer uit. Je Argus LT Red Dot is dus snel weer klaar voor verdere acties dankzij deze automatische uitschakeling van het verlichte reticle, waardoor je niet alleen energie, maar ook kostbare tijd bespaart.

Absoluut weer- en schotbestendig
Zelfs onder ongunstige weersomstandigheden behoud je met deze hoogwaardige ALPEN OPTICS rode stipvizier je doel duidelijk in zicht. Zware regenval, sneeuw, mist of zelfs een korte onderdompeling in een beek zijn geen probleem voor de Argus LT, waterdicht tot 1 m (IPX7). De robuuste maar lichte aluminium behuizing blijft dicht en houdt vloeistoffen betrouwbaar buiten. Voor een perfecte zichtbaarheid, zelfs bij extreem fluctuerende temperaturen, is de Red Dot bovendien gevuld met stikstof. Zo kunnen de lenzen niet van binnenuit beslaan. Als premium Red Dot is de ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x20x18 gesloten uiteraard schotbestendig tot een Magnum kaliber van 1.000 g.
  • Hoogwaardige Red Dot met 3 verstelbare reticles
  • Robuuste maar lichte aluminium behuizing
  • DynamicDot-technologie voor energie- en tijdsbesparing
  • Hoogwaardige meerlaagse coating voor absoluut heldere zichtbaarheid
  • Reticle aanpassing in 0,3 MRAD stappen
  • Waterdicht en schotbestendig
Absehenverstellung / pro Klick/100m: MRAD 0,3
Behuizingsmateriaal Aluminium
Kleur zwart
Kleur coating rood
Kogelvrij tot 1000g (Magnum)
Materiaal Kunststof, aluminium
Materiaal lens Optisch glas
PREMIUM-garantie 9) Ja
Productreeks ARGUS LT
Type coating Meerlaagse coating