ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x26x23 open

Productnummer: ALP7012623LT
EAN: 4007922091693
Productinformatie "ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x26x23 open"
Ervaar een nieuwe dimensie van precisie met de ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot! Ontworpen voor zware omgevingen en uitgerust met een robuuste 6061 CNC aluminium behuizing, stelt deze innovatieve rode stipvizier je in staat om snel en nauwkeurig doelen te verwerven, of je nu korte of lange wapens gebruikt. Het is gemakkelijk te monteren op elk wapen met een RMR- of Picatinny-interface. Eenmaal gemonteerd, biedt de Red Dot met zijn grote 26x23 mm lens een perfect overzicht in elke situatie. Deze hoogwaardige Red Dot is uitgerust met 3 verlichte reticles (3 MOA Dot, cirkel of cirkel met punt) en biedt een batterijduur tot 50.000 uur dankzij efficiënt batterijgebruik. De aanpassing van de reticle op de Argus LT kan eenvoudig in stappen van 0,3 MRAD worden gedaan, wat neerkomt op 3 cm op 100 m per klik. De ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x26x23 imponeert ook met zijn constructie, aangezien het waterdicht en schokbestendig is.

De Coating
De hoogwaardige meerlaagse coating is ook een teken van kwaliteit. Het zorgt voor een helder en duidelijk zicht.

Innovatieve DynamicDot-technologie
Dankzij het gebruik van een bewegingssensor, bespaart de innovatieve DynamicDot-technologie batterij en maakt deze Red Dot snel gebruiksklaar. Zo activeert de verlichte reticle zich automatisch zodra je het wapen beweegt en in positie brengt. Als het vervolgens 2 minuten stil blijft, schakelt het weer uit. Je Argus LT Red Dot is dus snel klaar voor verdere actie dankzij deze automatische uitschakeling van de verlichte reticle, wat niet alleen energie, maar ook kostbare tijd bespaart.

Absoluut weer- en schokbestendig
Zelfs onder ongunstige weersomstandigheden houdt deze hoogwaardige ALPEN OPTICS rode stipvizier je doelwit in het vizier. Hevige regen, sneeuw, mist of zelfs een kort onderdompelen in een beek vormen geen probleem voor de Argus LT, die tot 1 m waterdicht is (IPX7). De stevige maar lichte aluminium behuizing blijft dicht en houdt vloeistoffen betrouwbaar buiten. Voor een perfect zicht zelfs bij sterk wisselende temperaturen, is de vizier bovendien gevuld met stikstof, waardoor de lenzen van binnenuit niet kunnen beslaan. Als een echt premium Red Dot, is de ALPEN OPTICS Argus LT Red Dot 1x26x23 open natuurlijk schokbestendig tot 1.000 g Magnum kaliber.
  • Hoogwaardige Red Dot met 3 verstelbare reticles
  • Robuuste maar lichte aluminium behuizing
  • DynamicDot-technologie voor energie- en tijdsbesparing
  • Hoogwaardige coating voor een helder en duidelijk zicht
  • Grote 26x23 mm lens voor een perfect overzicht
  • Reticle-aanpassing in stappen van 0,3 MRAD
  • Waterdicht en schokbestendig
Absehenverstellung / pro Klick/100m: MRAD 0,3
Behuizingsmateriaal Aluminium
Kleur zwart
Kogelvrij tot 1000g (Magnum)
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Optisch glas
PREMIUM-garantie 9) Ja
Productreeks ARGUS LT
Type coating Meerlaagse coating