ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met ballistisch dradenkruis

Productnummer: ALP71324LT
EAN: 4007922090993
Productinformatie "ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met ballistisch dradenkruis"
De ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met ballistisch dradenkruis is de ideale prisma-optiek. Het valt op door een 3-voudige vergroting, een objectiefdiameter van 24 mm en een groot gezichtsveld van 128 m op 1.000 m. Het ballistische dradenkruis van de hoogwaardige optiek combineert de twee gangbare kalibers .223 Rem en .308 Win. Je kunt het dradenkruis bij deze prisma-optiek eenvoudig verstellen met MRAD, dat is 1 cm op 100 m per klik. Dit maakt de omrekening naar M.O.A. (Minute of Angle) overbodig. Ook de constructie van de ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met ballistisch dradenkruis overtuigt, want het is gemaakt van robuust 6061 aluminium, is condensvrij en schotvast.

Nieuwe DynamicDot-technologie
Door het gebruik van een bewegingssensor bespaart de innovatieve DynamicDot-technologie batterij en maakt de prisma-optiek snel inzetbaar. Zo schakelt het verlichte dradenkruis automatisch in zodra je het geweer beweegt en aanlegt. Als het dan weer 5 minuten niet bewogen wordt, schakelt het weer uit. Je prisma-optiek is dus snel weer klaar voor verdere acties door deze automatische uitschakeling van het verlichte dradenkruis en je bespaart niet alleen stroom, maar ook kostbare tijd.

De dradenkruisverlichting
Een echt kwaliteitskenmerk is ook de fijn instelbare dradenkruisverlichting. Het komt met in totaal 14 standen: 10 voor gebruik bij daglicht en 4 nachtzichtstanden.

Absoluut weer- en schotvast
Zelfs onder ongunstige weersomstandigheden houd je met de hoogwaardige ALPEN OPTICS prisma-optiek je doel goed in het vizier. Zware regenval, sneeuw, mist of zelfs een korte onderdompeling in een beek zijn geen probleem voor de tot 1 m waterdichte optiek (IPX7). De robuuste behuizing van 6061 aluminium blijft dicht en houdt vloeistoffen betrouwbaar buiten. Voor een perfect zicht ook bij extreem schommelende temperaturen is de prisma-optiek bovendien gevuld met stikstof. Zo kunnen de lenzen niet van binnenuit beslaan. Uiteraard is de ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 schotvast tot een Magnum kaliber van 1.000 g.
  • Hoogwaardige prisma-optiek met ballistisch dradenkruis
  • Een dradenkruis voor twee kalibers: .223 Rem en .308 Win
  • Vaste 3-voudige vergroting en objectiefdiameter van 24 mm
  • Robuuste behuizing van 6061 aluminium
  • Hoogwaardige meerlaagse coating
  • Dradenkruisverstelling in MRAD
  • Dradenkruisverlichting verstelbaar in 14 stappen
  • Automatische standby-functie voor energie- en tijdsbesparing
  • Condensvrij en schotvast
8) Aanwijzing Waterdicht tot 1 m.
Absehenverstellung / pro Klick/100m: MRAD 0,1
Behuizingsmateriaal Aluminium
Kleur zwart
Kleur coating groen
Kogelvrij tot 1000g (Magnum)
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Optisch glas
PREMIUM-garantie 9) Ja
Productreeks NEVADA LT
Stofhoes voor frontlens en oculair-aansluiting
Type coating Meerlaagse coating