ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met rood punt

Productnummer: ALP71325LT
EAN: 4007922091617
Productinformatie "ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met rood punt"
De ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met rood punt is de ideale prisma-optiek. Het valt op door een 3-voudige vergroting, een objectiefdiameter van 24 mm en een groot gezichtsveld van 128 m op 1.000 m. De hoogwaardige prisma-optiek is uitgerust met een fijne 3 MOA rode punt, die een goed zicht op het doel biedt. Je kunt het dradenkruis bij deze prisma-optiek eenvoudig verstellen met MRAD, dat is 1 cm op 100 m per klik. Dit maakt de omrekening naar M.O.A. (Minute of Angle) overbodig. Ook in de constructie overtuigt de ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 met rood punt, aangezien het is gemaakt van robuust 6061 aluminium, condensvrij en schotvast is.

Nieuwe DynamicDot-technologie
Door het gebruik van een bewegingssensor bespaart de innovatieve DynamicDot-technologie batterij en maakt de prisma-optiek snel inzetbaar. Zo schakelt het verlichte dradenkruis automatisch in zodra je het geweer beweegt en aanlegt. Als het vervolgens 5 minuten niet wordt bewogen, schakelt het weer uit. Je prisma-optiek is dus snel weer klaar voor verdere acties door deze automatische uitschakeling van het verlichte dradenkruis en je bespaart niet alleen stroom, maar ook kostbare tijd.

De dradenkruisverlichting
Een echt kwaliteitskenmerk is ook de fijn instelbare dradenkruisverlichting. Het komt met in totaal 14 standen: 10 voor gebruik bij daglicht en 4 nachtzichtstanden.

Absoluut weer- en schotvast
Zelfs onder ongunstige weersomstandigheden houd je met de hoogwaardige ALPEN OPTICS prisma-optiek je doel goed in het vizier. Zware regenval, sneeuw, mist of zelfs een korte onderdompeling in een beek zijn geen probleem voor de tot 1 m waterdichte optiek (IPX7). De robuuste behuizing van 6061 aluminium blijft dicht en houdt vloeistoffen betrouwbaar buiten. Voor een perfect zicht ook bij extreem schommelende temperaturen is de prisma-optiek bovendien gevuld met stikstof. Zo kunnen de lenzen niet van binnenuit beslaan. Uiteraard is de ALPEN OPTICS Nevada LT Prism 3x24 schotvast tot een Magnum kaliber van 1.000 g.  • Hoogwaardige prisma-optiek met rood punt
  • Fijne 3 MOA rode punt voor een goed zicht op het doel
  • Vaste 3-voudige vergroting en objectiefdiameter van 24 mm
  • Robuuste behuizing van 6061 aluminium
  • Hoogwaardige meerlaagse coating
  • Dradenkruisverstelling in MRAD
  • Dradenkruisverlichting verstelbaar in 14 stappen
  • Automatische standby-functie voor energie- en tijdsbesparing
  • Condensvrij en schotvast
8) Aanwijzing Waterdicht tot 1 m.
Absehenverstellung / pro Klick/100m: MRAD 0,1
Behuizingsmateriaal Aluminium
Kleur zwart
Kogelvrij tot 1000g (Magnum)
Materiaal Kunststof
Materiaal lens Optisch glas
PREMIUM-garantie 9) Ja
Stofhoes voor frontlens en oculair-aansluiting
Type coating Meerlaagse coating