31-03-2022

alpen-optics-stellt-sich-vor-discover-the-difference

ALPEN goes Europe - met topoptiek voor jachtliefhebbers

Wij zijn verheugd dat wij alle jagers en buitensporters de high-end optiek van ALPEN nu ook in Europa kunnen aanbieden. De uitstekende verrekijkers en spotting scopes, de innovatieve richtkijkers met FluodDigits en SmartDot technologie en de eersteklas warmtebeeldcamera's worden gegarandeerd snel favoriete begeleiders op elk outdoor avontuur. Alle optiek inspireert met state-of-the-art technologie, indrukwekkende prestaties en chic design. Met ALPEN bent u perfect uitgerust voor elke situatie in de wildernis - daarom werken praktijkgerichte jagers en natuurwaarnemers actief en met veel passie aan de productontwikkeling. Omdat zij het beste weten wat u nodig hebt als u in weer en wind op pad bent in het bos en op de weilanden. Het resultaat is meer dan indrukwekkend: superfunctionele premium optiek voor onvergetelijke momenten in de natuur.

Waar komt ALPEN OPTICS vandaan?

Het begint allemaal in het land van de onbegrensde mogelijkheden: Tim Gardener, een ervaren expert in de optiekindustrie, richtte het bedrijf in 1996 op in Californië. Zijn visie: hoogwaardige optiek van compromisloze kwaliteit voor alle natuurliefhebbers. En het concept werkt: De uitstekende verrekijkers, richtkijkers en spotting scopes genieten al snel een grote populariteit. De uitstekende service weet ook de trouwe klantenkring te inspireren. Maar het ALPEN-team is nooit tevreden met het huidige succes. In plaats daarvan werken zij voortdurend en met grote passie aan nieuwe ideeën en technologieën. En de inzet loont: in iets meer dan twee decennia heeft ALPEN OPTICS een recordaantal van zeven Outdoor Life Great Buy Awards gewonnen, een Outdoor Life Editor's Choice Award en een Field & Stream Best of the Best Award.

Ralf Schäfer - ervaren contactpersoon voor dealers

Als gepassioneerd jager en hondengeleider, die tot nu toe 37 jaarlijkse jachtvergunningen heeft afgegeven, weet Ralf Schäfer precies wat er van de jachtuitrusting wordt verlangd. Hij put ook uit een schat aan ervaring van zo'n 40 jaar in de jachtindustrie. Als rijksgediplomeerd bedrijfseconoom en trainer werkte hij in het verleden onder meer voor de volgende bedrijven: Olin/Winchester/Browning, PUMA Messer, Cuno Melcher, S. Franzen Söhne, AKAH, Vixen en Nikon. Naast de jacht brengt hij graag tijd door met zijn vrouw en twee volwassen zonen.
Contact
E-mail: ralf.schaefer@alpenoptics.de
Telefoon: 02103-89787-17
En nu wensen wij u veel plezier bij het snuffelen en ontdekken!