20-11-2023

alpen-optics-launches-the-new-crestone-xp-7x24-oled-rangefinder

ALPEN OPTICS lanceert de nieuwe Crestone XP 7x24 OLED afstandsmeter

PERSBERICHT

Het topmerk ALPEN OPTICS introduceert met trots de nieuwe Crestone XP 7x24 OLED afstandsmeter voor jagers en natuurwaarnemers. Dit ultramoderne apparaat is de perfecte metgezel voor een snelle afstandsmeting tijdens het stalken, jagen op hoge zitplaatsen en andere buitenactiviteiten.
Met een bereik tot 1.828 meter (2.000 yards) levert de Crestone XP nauwkeurige afstandsmetingen met een druk op de knop in minder dan 1,5 seconden. De ingebouwde hellingmeter maakt het ook mogelijk om de line-of-sight afstand (LOS) te meten, evenals de horizontale component afstand (HCD) en de meethoek. De resultaten zijn eenvoudig af te lezen op het rode OLED projectiedisplay, waarvan de helderheid instelbaar is.
De hoogwaardige optiek van de afstandsmeter is ook indrukwekkend. Alle lenzen zijn voorzien van een uitstekende meerlaagse coating. Dankzij de 7x vergroting kunnen jagers alle benodigde details comfortabel vastleggen ter voorbereiding op een ethisch verantwoord schot. Op een afstand van 1.000 meter genieten ze van een gezichtsveld van ongeveer 115 meter.
Daarnaast heeft de Crestone XP afstandsmeter een compact en weerbestendig ontwerp. Terwijl het rubberen pantser zorgt voor optimale grip, is de behuizing waterbestendig en voldoet aan de IPX4 standaard. Dit garandeert dat de afstandsmeter zelfs op regenachtige dagen volledig operationeel blijft.
Klik hier om het product te bekijken