25-02-2024

alpen-optics-releases-new-products

Onze nieuwe!

We zijn erg enthousiast om de lancering van niet één, niet vijf, maar TEN nieuwe producten aan te kondigen! We hebben met veel enthousiasme en al onze expertise gewerkt aan de ontwikkeling van innovatieve optiek die uw jachtleven gemakkelijker zal maken. Nu kunnen we niet wachten om je kennis te laten maken met deze spannende nieuwe toevoegingen:
3 nieuwe richtkijkers
Onze nieuwe APEX LT-serie vult onze APEX XP-serie aan met een meer betaalbare lijn. Ervaar de uitstekende kwaliteit van deze richtkijkers met SmartDot technologie en bijzonder fijn A4 dradenkruis!
2 nieuwe LRF verrekijkers
Onze 42 mm LRF verrekijker heeft een nieuwe toevoeging: ontdek het onontdekte met het nieuwe handige 32 mm model of ervaar prestaties in het klein met onze meest compacte 24 mm LRF verrekijker tot nu toe!
2 nieuwe prismaoptieken
Deze compacte optieken bieden 2 verschillende reticles voor een breed scala aan toepassingen!
2 nieuwe reddots
Hoge prestaties in zakformaat - onze Reddots met moderne DynamicDot technologie van ALPEN OPTICS zullen zeker indruk maken!
1 nieuwe gestabiliseerde verrekijker
Het is nu mogelijk om wild te benaderen en te spotten met een indrukwekkende vergroting van 20x - volledig gestabiliseerd, natuurlijk, zonder te wiebelen!
Nu ontdekken