01-12-2023

alpen-optics-introducing-the-brand-new-alpen-optics-app

Slimme aanvulling op thermische kijkers: Maak kennis met de gloednieuwe ALPEN OPTICS app!

PERSBERICHT

ALPEN OPTICS is verheugd om de lancering aan te kondigen van zijn innovatieve app voor de warmtebeeldcamera's van het merk. Met deze release zet de specialist in premium optiek een belangrijke stap om het leven van jagers te vereenvoudigen. De geavanceerde app combineert de nieuwste technologie met gebruiksvriendelijke functies, waardoor de camerafeed in realtime op mobiele apparaten wordt weergegeven en opnames eenvoudig kunnen worden gemaakt. Foto's en video's worden opgeslagen in de galerij, van waaruit ze direct kunnen worden gedeeld of gepost op sociale media.

Overzicht van de functies van de ALPEN OPTICS app:

Live weergave en opname - Zodra jagers zijn verbonden met de Wi-Fi van het apparaat, kunnen ze de real-time camerafeed van hun thermische camera bekijken op hun smartphone of tablet. Dit zorgt ervoor dat ze precies de scène vastleggen waar ze op richten. Met de opnamefunctie van de app worden foto's en video's direct opgenomen en opgeslagen.

Foto- en videogalerij - Alle gemaakte foto's en video's zijn direct beschikbaar in de galerij van de app. Voor eenvoudigere navigatie kunnen de bestanden op datum worden gesorteerd. En degenen die hun ervaringen willen delen met vrienden of op sociale media, rechtstreeks vanuit de schuilplaats of tijdens het stalken, kunnen dit moeiteloos doen vanuit de galerij.

Gebruiksaanwijzing altijd bij de hand - Moet je snel iets opzoeken? Met de ALPEN OPTICS app hebben jagers de handleiding van hun thermische apparaat altijd bij de hand.

Snelle en eenvoudige installatie - Dankzij de eenvoudige installatie is de Wi-Fi-verbinding in een mum van tijd gemaakt.

De app downloaden