Jacht op bokken actie 2024 Jacht op bokken actie 2024

ALPEN OPTICS Apex XP

%
ALPEN OPTICS Apex XP richtkijker 2,5-15x50 A4 met SmartDot Technology
De ALPEN Apex XP 2.5-15x50 overtuigt als een veelzijdige richtkijker voor jacht- en sport met een middenbuisdiameter van 30 mm. De hoogwaardige richtkijker is uitgerust met verlicht puntkruis 4 in het 2e beeldvlak (beeldvlak van het oculair). Het vergroot niet mee. Met de MRAD kan de afstelling van het dradenkruis van de Apex XP 2.5-15x50 richtkijker eenvoudig worden aangepast: 1 cm per klik op 100 meter. Dus geen conversie meer met M.O.A. (Minute of Angle). De Apex XP 2.5-15x50 is een robuuste en hoogwaardige richtkijker, die bovendien waterdicht en schietbestendig is. De zoom met FluoDigits-technologie Voor meer comfort bij het gebruik van de richtkijker is de zoomring aangenaam breed geribbeld. U kunt het ook soepel bewegen met een klein knopje. Een echt hoogtepunt is de geïntegreerde FluoDigits-technologie, die u vooral bij weinig licht en in combinatie met opzetstukken ondersteunt. Want de fluorescerende vergrotingscijfers tonen u betrouwbaar en discreet het zoomniveau, zelfs bij weinig licht. Op die manier blijft u onontdekt. Bovendien kunt u de vergrotingscijfers ten minste 5 uur lang duidelijk zien, zelfs bij schemering en duisternis. De coating De richtkijker heeft een nieuwe en zeer hoogwaardige coating. Het resultaat maakt indruk: een helder en scherp beeld. Nieuwe SmartDot Technology De innovatieve SmartDot met automatische uitschakeling van het verlichte dradenkruis, vermindert het batterijverbruik en bespaart kostbare tijd. De manier waarop het werkt met de kantelsensor is heel eenvoudig: Afhankelijk van het feit of u het geweer in de vuurpositie brengt of terug naar een niet-vuurpositie, schakelt de verlichte stip automatisch in of uit. Samen met de parallaxcompensatie bevindt de lichteenheid zich aan de linkerkant van de buis. Op deze manier is de richtkijker altijd klaar voor de volgende actie. Natuurlijk is de ALPEN Apex XP 2.5-15x50 ook uitgerust met een Zero-Stop.Absoluut weerbestendig en schietbestendig Zelfs bij ongunstige weersomstandigheden houdt de hoogwaardige ALPEN-optiek uw doel goed in het vizier. Zware regen, sneeuw, mist of zelfs een korte onderdompeling in een beekje storen de kijker niet. De kijker is waterdicht tot 3 m (IPX7). De stevige behuizing is dicht en vloeistoffen blijven buiten. De optiek is bovendien gevuld met stikstof voor een perfect zicht, zelfs bij extreem schommelende temperaturen. Dit voorkomt dat de lenzen van binnenuit beslaan. Als een echte premium richtkijker is de ALPEN Apex XP natuurlijk schietbestendig tot kaliber 1000 g Magnum.

€ 899,00* € 999,00* (10.01% bespaard)

ALPEN OPTICS Apex XP LRF

%
ALPEN OPTICS Apex XP 8x42 LRF verrekijker met afstandsmeter
Deze compacte ALPEN 8x42 verrekijker met afstandsmeter en stevige magnesium behuizing overtuigt met uitstekende optiek, exacte afstandsmeting en comfortabele bediening.  Optiek Het ED-glas (Extra-Low Dispersion) dat in de hoogwaardige verrekijker is verwerkt, garandeert kleurgetrouwheid en een uitstekende resolutie. Bovendien zijn de BaK4 prisma's voorzien van een volledige multicoating – voor heldere beelden door een verhoogde lichttransmissie. Absoluut buitengewoon: De dioptrie-instelling varieert van -5 tot +5. De afstand tussen de ogen is 14,3 mm. Afstandsmeter Binnen een bereik van maximaal 2.286 meter (2.500 yards) meet de in de verrekijker geïntegreerde afstandsmeter precies de afstand tot dieren, gebouwen enz. De max. afstandsmeting ligt voor een appartementencomplex op ca. 2.286 m (2500 yards), voor een eengezinswoning op ca. 1.371 m (1500 yards) en voor reeën op ca. 731 m (800 yards). De afstand kan gemakkelijk direct in het gezichtsveld worden afgelezen op een OLED-projectie (rood) met instelbare helderheid. Daarnaast kunt u kiezen tussen yard en meter in de afstandsweergave. Het dradenkruis kan worden aangepast, omdat het in 6 stappen kan worden gedimd. De meegeleverde CR2 accu scoort met zijn zeer lange levensduur. U kunt altijd de resterende lading van de accu controleren door naar de batterij-indicator te kijken. Gebruiksvriendelijkheid De ALPEN Apex XP 8x42 verrekijker met afstandsmeter is uw ongecompliceerde partner voor elk avontuur. Met zijn compacte afmetingen van 147 x 132 x 70 mm neemt hij weinig ruimte in uw bagage in. De robuuste behuizing is gemaakt van licht magnesium. Het gewicht is slechts 926 g – perfect voor lange, zorgeloze tochten. De brede zoom-middenscherpstelling en de draaibare oogschelpen zorgen voor een aangename bediening, zelfs in het koude seizoen. Door de rubberen bepantsering ligt de verrekijker altijd goed in de hand. Bovendien beschermt het de optiek tegen beschadigingen. 2-in-1: Met de ALPEN Apex XP verrekijker 8x42 met afstandsmeter krijgt u een hoogwaardige optiek met een nauwkeurige afstandsmeetfunctie. Ideaal niet alleen voor een exacte identificatie van het wild, maar ook voor een jachtgeschikt schot op de nu bekende afstand.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Apex XP 10x42 LRF verrekijker met afstandsmeter
Deze compacte ALPEN 10x42 verrekijker met afstandsmeter en stevige magnesium behuizing inspireert met uitstekende optiek, nauwkeurige afstandsbepaling en comfortabele bediening. Optica Het ED-glas (Extra-Low Dispersion) dat in deze kwaliteitsverrekijkers is ingebouwd, staat garant voor kleurechtheid en een uitstekende resolutie. Bovendien hebben de BaK4-prisma's een volledige multicoating - voor helderdere beelden door een betere lichttransmissie. Absoluut buitengewoon: De dioptrie-instelling loopt van -5 tot +5. De oogafstand is 14,3 mm. Afstandsmeter Binnen een bereik van maximaal 2300 meter meet de in de verrekijker geïntegreerde afstandsmeter nauwkeurig de afstand tot het object. De maximale afstandsmeting voor een object ter grootte van een flatgebouw is ca. 2300 m, voor een huis ca. 1400 m en voor een hert ca. 750 m. De afstand kan gemakkelijk direct in het zichtveld worden afgelezen op een OLED-projectie (rood) met instelbare helderheid. U kunt kiezen tussen yards en meters voor de afstandsweergave. Het dradenkruis kan ook worden aangepast, want het kan in 6 stappen worden gedimd. Daarnaast kunt u de directe afstand (LOS-modus) of een hoekgecompenseerde afstand (HCD) laten zien. De meegeleverde CR2-batterij heeft een zeer lange levensduur. U kunt de resterende lading van de batterij altijd controleren door naar de batterij-indicator te kijken. Gebruikersvriendelijkheid De ALPEN Apex XP 10x42 verrekijker met afstandsmeter is uw ongecompliceerde partner voor elk avontuur. Met zijn compacte afmetingen van 147 x 132 x 70 mm neemt hij heel weinig ruimte in uw bagage in. De robuuste behuizing is gemaakt van lichtgewicht magnesium. Het gewicht is slechts 926 g - perfect voor lange, zorgeloze tochten. De brede zoom-middenscherpstelling en de draaibare oogschelpen zorgen voor een comfortabele bediening, zelfs in het koude jaargetijde. De rubberen bekleding zorgt ervoor dat de verrekijker altijd goed in de hand ligt. Bovendien beschermt hij de optiek tegen stoten. 2-in-1: Kies voor kwaliteitsoptiek met een nauwkeurige afstandsmetingsfunctie met de ALPEN Apex XP verrekijker 10x42 met afstandsmeter. Ideaal bij het observeren van wild en bij de jacht met exacte afstandsbepaling.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)

ALPEN OPTICS Apex Steady

%
ALPEN OPTICS Apex Steady 14x42 HD verrekijker met beeldstabilisatie
Een absoluut stabiel gezichtsveld bij een vergroting van 14x - dat is waar de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker met beeldstabilisatie indruk mee maakt. Voor uw trillingsvrije observaties bij een indrukwekkende vergroting van 14x is de hoogwaardige verrekijker uitgerust met een optische prismacompensatie met 2-assige gimbal. High-definition kwaliteitsoptiek met een grote objectiefdiameter zorgt ervoor dat beelden helder en gedetailleerd overkomen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Perfect voor de jacht in de schemering en in de bergen, maar ook voor gebruik in de maritieme sector! Het Glas Dankzij het uitstekende high-definition glas in de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker kunt u wild en landschap in hoge resolutie en fascinerend detail bewonderen. De hoge lichttransmissie zorgt ervoor dat de beelden helder en duidelijk overkomen, zelfs bij ongunstige licht- en weersomstandigheden. De coating Dankzij de eersteklas coatings zorgt de Apex Steady verrekijker ook voor bijzonder observatieplezier. ALPEN's exclusieve UBX-multicoating verhoogt de lichttransmissie aanzienlijk. Uitstekend contrast en een helder beeld - gegarandeerd door de hoogwaardige PXA-fasecoating. Een echt hoogtepunt is ook ALPEN's hoogwaardige LPE-lenscoating (Lotus Perl Effect): Het lotuseffect garandeert dat er geen waterdruppels op de lens achterblijven en dat licht vuil gewoon in de regen wordt weggespoeld. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Op uw jachtreizen en outdooravonturen zal de robuuste Apex Steady verrekijker snel uw constante en betrouwbare metgezel worden. Anderzijds ligt de hoogwaardige optiek perfect in de hand dankzij de rubberen bekleding. Zelfs regen en mist kunnen de spatwaterdichte verrekijker met beeldstabilisator niet deren. Ook bij temperatuurschommelingen heeft u altijd helder zicht, omdat de lenzen niet van binnenuit kunnen beslaan.  Geschikt voor brildragers Van het uitstekende en aangenaam rustige beeld door de Apex Steady 14x42 HD verrekijker kan zelfs met bril worden genoten. Want als u de twist-up-oogschelpen ingedraaid houdt, kunt u uw bril blijven gebruiken. De afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen is nog steeds correct. De LE-oculairs hebben een verhoogd oogpunt, zodat u het volledige gezichtsveld comfortabel kunt benutten. Met de dioptriecorrectie kunt u dan in een oogwenk uw individuele gezichtsscherpte aanpassen. Of het nu in het jachtgebied is of op het water - de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker geeft overal een absoluut stabiel beeld.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)

Alpen Optics Teton

%
ALPEN OPTICS Teton 8x42 verrekijker met Abbe-prisma's / ED-glas
De ALPEN Teton Abbe 8x42 verrekijker biedt ongelooflijke optische prestaties in een lichtgewicht en toch duurzame behuizing. Dankzij de hoogwaardige ED- en Abbe-prismaoptiek is het beeld helder, duidelijk en met een indrukwekkende kleurgetrouwheid. En dat alles voor een absoluut betaalbare prijs. De coating De ALPEN Teton verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het Abbe-prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet u uw onderwerpen met extra helderheid en contrast. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Teton Abbe verrekijker uw langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van stevig metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat u de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Teton 8x42 verrekijker kunnen zelfs mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kunt u in een handomdraai de juiste afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen instellen. Vooral praktisch: Met het A-Lock dioptriesysteem compenseert u het verschil in uw gezichtsvermogen aan het oculair en zet u de instelling vast met de vergrendeling. In een notendop: Brildragers houden de oogschelpen ingedraaid en alle anderen draaien de oogschelpen uit. Neem zelf een kijkje en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Teton Abbe verrekijker - u zult uw ogen niet geloven!

€ 539,00* € 599,00* (10.02% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Teton 10x42 verrekijker met Abbe-prisma's / ED-glas
De ALPEN Teton 10x42 verrekijker biedt ongelooflijke optische prestaties in een lichtgewicht en toch duurzame behuizing. Dankzij de hoogwaardige ED- en Abbe-prismaoptiek is het beeld helder, duidelijk en met een indrukwekkende kleurgetrouwheid. En dat alles voor een absoluut betaalbare prijs. De coating De ALPEN Teton verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het Abbe-prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet u uw onderwerpen met extra helderheid en contrast. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Teton Abbe verrekijker uw langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van stevig metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat u de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Teton 10x42 verrekijker kunnen zelfs mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kunt u in een handomdraai de juiste afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen instellen. Vooral praktisch: Met het A-Lock dioptriesysteem compenseert u het verschil in uw gezichtsvermogen aan het oculair en zet u de instelling vast met de vergrendeling. In een notendop: Brildragers houden de oogschelpen ingedraaid en alle anderen draaien de oogschelpen uit. Neem zelf een kijkje en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Teton Abbe verrekijker - u zult uw ogen niet geloven!

€ 539,00* € 599,00* (10.02% bespaard)