ALPEN OPTICS Draagriem voor Verrekijker Pro

Produktinformationen 

Für viele Wanderer, Jäger und Naturbeobachter ist das Fernglas ein ständiger Begleiter. Umso wichtiger ist es, dieses so komfortabel wie nur möglich zu transportieren. Der ALPEN OPTICS Original Trageriemen Pro bietet durch seine 45 mm breite und 5 mm dicke Auflagefläche am Nacken oder der Schulter besten Komfort. Zudem verhindert die Anti-Slip-Fläche an der Innenseite des Gurts das Verrutschen. Da der Fernglas-Trageriemen 5 mm dick ist, eignet er sich besonders für schwerere Geräte optimal. Das blitzschnelle Lösen des Fernglases oder der Kamera ist aufgrund der Quick-Release-Verschlüsse gewährleistet.

Kurz & Knackig

  • Hoher Tragekomfort auch bei schwereren Geräten durch dickes, breites und weiches Neoprenteil
  • Anti-Slip-Fläche für sicheren Halt auf Schulter und Nacken durch raue, gummierte Unterseite
  • Quick-Release-Verschlüsse für blitzschnelles Abnehmen des Nackengurts
  • Stoßabsorbierend dank elastischen Neopren-Materials
  • Fernglas-Trageriemen aus hochwertigem Echtleder

Technische Daten


Maße Polsterung
560 x 45 x 5 mm
Gewicht74 g
%
ALPEN OPTICS Apex XP 10x42 LRF verrekijker met afstandsmeter
Deze compacte ALPEN 10x42 verrekijker met afstandsmeter en stevige magnesium behuizing inspireert met uitstekende optiek, nauwkeurige afstandsbepaling en comfortabele bediening. Optica Het ED-glas (Extra-Low Dispersion) dat in deze kwaliteitsverrekijkers is ingebouwd, staat garant voor kleurechtheid en een uitstekende resolutie. Bovendien hebben de BaK4-prisma's een volledige multicoating - voor helderdere beelden door een betere lichttransmissie. Absoluut buitengewoon: De dioptrie-instelling loopt van -5 tot +5. De oogafstand is 14,3 mm. Afstandsmeter Binnen een bereik van maximaal 2300 meter meet de in de verrekijker geïntegreerde afstandsmeter nauwkeurig de afstand tot het object. De maximale afstandsmeting voor een object ter grootte van een flatgebouw is ca. 2300 m, voor een huis ca. 1400 m en voor een hert ca. 750 m. De afstand kan gemakkelijk direct in het zichtveld worden afgelezen op een OLED-projectie (rood) met instelbare helderheid. U kunt kiezen tussen yards en meters voor de afstandsweergave. Het dradenkruis kan ook worden aangepast, want het kan in 6 stappen worden gedimd. Daarnaast kunt u de directe afstand (LOS-modus) of een hoekgecompenseerde afstand (HCD) laten zien. De meegeleverde CR2-batterij heeft een zeer lange levensduur. U kunt de resterende lading van de batterij altijd controleren door naar de batterij-indicator te kijken. Gebruikersvriendelijkheid De ALPEN Apex XP 10x42 verrekijker met afstandsmeter is uw ongecompliceerde partner voor elk avontuur. Met zijn compacte afmetingen van 147 x 132 x 70 mm neemt hij heel weinig ruimte in uw bagage in. De robuuste behuizing is gemaakt van lichtgewicht magnesium. Het gewicht is slechts 926 g - perfect voor lange, zorgeloze tochten. De brede zoom-middenscherpstelling en de draaibare oogschelpen zorgen voor een comfortabele bediening, zelfs in het koude jaargetijde. De rubberen bekleding zorgt ervoor dat de verrekijker altijd goed in de hand ligt. Bovendien beschermt hij de optiek tegen stoten. 2-in-1: Kies voor kwaliteitsoptiek met een nauwkeurige afstandsmetingsfunctie met de ALPEN Apex XP verrekijker 10x42 met afstandsmeter. Ideaal bij het observeren van wild en bij de jacht met exacte afstandsbepaling.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Apex Steady 14x42 HD verrekijker met beeldstabilisatie
Een absoluut stabiel gezichtsveld bij een vergroting van 14x - dat is waar de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker met beeldstabilisatie indruk mee maakt. Voor uw trillingsvrije observaties bij een indrukwekkende vergroting van 14x is de hoogwaardige verrekijker uitgerust met een optische prismacompensatie met 2-assige gimbal. High-definition kwaliteitsoptiek met een grote objectiefdiameter zorgt ervoor dat beelden helder en gedetailleerd overkomen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Perfect voor de jacht in de schemering en in de bergen, maar ook voor gebruik in de maritieme sector! Het Glas Dankzij het uitstekende high-definition glas in de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker kunt u wild en landschap in hoge resolutie en fascinerend detail bewonderen. De hoge lichttransmissie zorgt ervoor dat de beelden helder en duidelijk overkomen, zelfs bij ongunstige licht- en weersomstandigheden. De coating Dankzij de eersteklas coatings zorgt de Apex Steady verrekijker ook voor bijzonder observatieplezier. ALPEN's exclusieve UBX-multicoating verhoogt de lichttransmissie aanzienlijk. Uitstekend contrast en een helder beeld - gegarandeerd door de hoogwaardige PXA-fasecoating. Een echt hoogtepunt is ook ALPEN's hoogwaardige LPE-lenscoating (Lotus Perl Effect): Het lotuseffect garandeert dat er geen waterdruppels op de lens achterblijven en dat licht vuil gewoon in de regen wordt weggespoeld. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Op uw jachtreizen en outdooravonturen zal de robuuste Apex Steady verrekijker snel uw constante en betrouwbare metgezel worden. Anderzijds ligt de hoogwaardige optiek perfect in de hand dankzij de rubberen bekleding. Zelfs regen en mist kunnen de spatwaterdichte verrekijker met beeldstabilisator niet deren. Ook bij temperatuurschommelingen heeft u altijd helder zicht, omdat de lenzen niet van binnenuit kunnen beslaan.  Geschikt voor brildragers Van het uitstekende en aangenaam rustige beeld door de Apex Steady 14x42 HD verrekijker kan zelfs met bril worden genoten. Want als u de twist-up-oogschelpen ingedraaid houdt, kunt u uw bril blijven gebruiken. De afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen is nog steeds correct. De LE-oculairs hebben een verhoogd oogpunt, zodat u het volledige gezichtsveld comfortabel kunt benutten. Met de dioptriecorrectie kunt u dan in een oogwenk uw individuele gezichtsscherpte aanpassen. Of het nu in het jachtgebied is of op het water - de ALPEN Apex Steady 14x42 HD verrekijker geeft overal een absoluut stabiel beeld.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)
ALPEN OPTICS Apex XP 8x56 verrekijker met PXA-coating / ED-glas
De ALPEN Apex XP 8x56 verrekijker levert levendige beelden en maakt indruk met opmerkelijke details, zelfs bij weinig licht.  Het Glas Voor de Apex XP 8x56 verrekijker is alleen hoogwaardig materiaal gebruikt. Zo kunt u genieten van uw waarnemingen met een uitstekende resolutie en kleurgetrouwheid dankzij het ED-glas (Extra-Low Dispersion). De prisma's zijn gemaakt van uitstekend BaK-4 glasmateriaal. De coating De Apex XP 8x56 verrekijker is ook indrukwekkend op het gebied van coating. De unieke PXA-fasecoating zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde helderheid en heldere contrasten. De HR-metaalprismacoating verhoogt bovendien de lichttransmissie - voor nog helderder beelden. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Zoals elke verrekijker in de ALPEN Apex XP-serie is het 8x56-model perfect voor gebruik in weer en wind. De behuizing is waterdicht en gevuld met stikstof. Dit voorkomt dat er vloeistof binnendringt en dat de lenzen van binnenuit beslaan. Praktisch op lange tochten: Met 1042 g is de verrekijker relatief licht met 56-glas. Verheug u op uitstekende optiek voor elk weertype met de ALPEN Apex XP 8x56 verrekijker.

€ 549,00*
ALPEN OPTICS Apex XP 8x42 verrekijker met PXA-coating / ED-glas
Levendige beelden en veel details, zelfs bij weinig licht - de ALPEN Apex XP 8x42 verrekijker zal u versteld doen staan. Het Glas De verrekijkers van de Apex XP-serie schitteren met krachtige optiek, gemaakt van absoluut hoogwaardige materialen. Zo kunt u genieten van uw waarnemingen met een uitstekende resolutie en kleurgetrouwheid dankzij het ED-glas (Extra-Low Dispersion). De prisma's in de APEX XP 8x42 verrekijker zijn gemaakt van uitstekend BaK-4 glas. De coating Ook de coating werd onder de loep genomen. De unieke PXA-fasecoating zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde helderheid en heldere contrasten. En voor nog helderder beelden laat de HR-metaalprismacoating meer licht door. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Net als alle andere modellen in de ALPEN Apex XP-serie, blijft de 8x42 verrekijker altijd klaar voor gebruik in slechte weersomstandigheden. Op die manier kan de waterdichte behuizing gegarandeerd geen vloeistof doorlaten. En de stikstofvulling voorkomt dat de lenzen van binnenuit beslaan. Zorgeloos onderweg - de verrekijker is bijzonder licht en compact. Profiteer van uitstekende optiek die bestand is tegen weer en wind met de ALPEN Apex XP 8x42 verrekijker.

€ 439,00*
ALPEN OPTICS Shasta Ridge 10x42 verrekijker met HR coating
De hoogwaardige Shasta Ridge 10x42 verrekijker van ALPEN OPTICS overtuigd door duidelijke en heldere vergezichten bij elk avontuur in de natuur. Zo is de compacte verrekijker met zijn krachtige optiek met PXA-fasecoating, hoogreflecterende coating en volledige multi-coating de ideale metgezel voor jagers, vogelaars en andere buitenliefhebbers - bij elke weersomstandigheden! Allrounder voor goede detailherkenning Met een lensdiameter van 42 mm voor waarnemingen tot in de schemering is de Shasta Ridge een echte universele verrekijker. Licht en compact, snel bij de hand voor elke blikvanger. Met een vergroting van 10x kunt u veel details zien, bijvoorbeeld bij het benaderen van het wild of het verkennen van het jachtgebied. Uitstekende vergoeding De Shasta Ridge 10x42 verrekijker staat garant voor een absoluut helder beeld en een uitstekend contrast. Hiervoor zijn de prisma's van hoogwaardig BaK-4-glasmateriaal voorzien van de uitstekende PXA-fasecoating. Bovendien verhoogt de sterk reflecterende HR-coating de lichttransmissie voor een aangenaam helder beeld. Bovendien zijn de lenzen volledig multi-gecoat. Helder zicht bij elk weer Voortdurende regen, sterke temperatuurschommelingen, mist - wat het weer betreft moet u in de natuur op alles voorbereid zijn. Daarom is de behuizing van de Shasta Ridge 10x42 verrekijker waterdicht, zodat er geen vocht in de optiek kan komen. De stikstofvulling zorgt er daarentegen voor dat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Geschikt voor brildragers Ook brildragers houden met de Shasta Ridge het overzicht over het gehele gezichtsveld. De verrekijker is voorzien van een grote uittredepupilafstand en twist-up oogschelpen. Verdere aanpassingen aan het individuele gezichtsvermogen kunnen worden gemaakt met de dioptrie-instelling.

€ 229,00*
ALPEN OPTICS Black Tusk 8x42 ED-verrekijker
Waarschijnlijk de beste verrekijker die ALPEN OPTICS ooit op de markt bracht: De Black Tusk inspireert met zijn adembenemende optische prestaties en het samenspel van hoge lichttransmissie en natuurgetrouw kleurenbeeld. Wild bekijken of gewoon genieten van de schoonheid van het landschap - de haarscherpe, gedetailleerde beelden maken in elke situatie indruk. Voor het beste kijkcomfort zorgen de grote lensdiameters in het hele optische systeem voor een uitgebreid gezichtsveld van 142 m tot 1000 m en een grote oogafstand. Verrekijkers van de absolute topklasse! De coating De ALPEN Black Tusk verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet u uw onderwerpen met extra helderheid en contrast. Groot gezichtsveld van 142 m op 1000 m Met een zeer breed gezichtsveld van 142 m op 1000 m is de Black Tusk ook een absolute top verrekijker in deze serie. U ziet dus meteen meer dan door lenzen met een kleiner gezichtsveld. Mis het dus niet en geniet van het brede gezichtsveld van de Black Tusk verrekijker! Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Black Tusk verrekijker je langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat u de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Hoge lichttransmissie van ca. 94%De Black Tusk biedt een helder en duidelijk beeld, vooral in de schemering. Dankzij de lichttransmissie van meer dan 94 % (560 nm) blijft geen dier voor u verborgen. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Black Tusk 8x42 verrekijker kunnen ook mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kunt u in een handomdraai de juiste afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen instellen. Overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Black Tusk verrekijker!

€ 799,00*
ALPEN OPTICS Apex XP 10x42 verrekijker met PXA-coating / ED-glas
Levendige beelden en veel details, zelfs bij weinig licht - de ALPEN Apex XP 10x42 verrekijker zal u versteld doen staan. Het Glas De verrekijkers van de Apex XP-serie schitteren met krachtige optiek, gemaakt van absoluut hoogwaardige materialen. Zo kunt u genieten van uw waarnemingen met een uitstekende resolutie en kleurgetrouwheid dankzij het ED-glas (Extra-Low Dispersion). De prisma's in de APEX XP 10x42 verrekijker zijn gemaakt van uitstekend BaK-4 glasmateriaal. De coating Ook de coating werd onder de loep genomen. De unieke PXA-fasecoating zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde helderheid en heldere contrasten. En voor nog helderder beelden laat de HR-metaalprismacoating meer licht door. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Net als alle andere modellen in de ALPEN Apex XP-serie, blijft de 10x42 verrekijker altijd klaar voor gebruik in slechte weersomstandigheden. Op die manier kan de waterdichte behuizing gegarandeerd geen vloeistof doorlaten. En de stikstofvulling voorkomt dat de lenzen van binnenuit beslaan. Zorgeloos onderweg - de verrekijker is bijzonder licht en compact. Profiteer van uitstekende optiek die bestand is tegen weer en wind met de ALPEN Apex XP 10x42 verrekijker.

€ 439,00*
ALPEN OPTICS Black Tusk 10x42 ED-verrekijker
Waarschijnlijk de beste verrekijker die ALPEN OPTICS ooit op de markt bracht: De Black Tusk inspireert met zijn adembenemende optische prestaties en het samenspel van hoge lichttransmissie en natuurgetrouw kleurenbeeld. Wild bekijken of gewoon genieten van de schoonheid van het landschap - de haarscherpe, gedetailleerde beelden maken in elke situatie indruk. Voor het beste kijkcomfort zorgen de grote lensdiameters in het hele optische systeem voor een uitgebreid gezichtsveld van 113 m tot 1.000 m en een grote oogafstand. Een verrekijker van de absolute topklasse! De coating De ALPEN Black Tusk verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet je je onderwerpen met extra helderheid en contrast.Het brede gezichtsveld van 113 m/1000 m Met een zeer breed gezichtsveld van 113 m op 1.000 m is de Black Tusk ook een absolute top verrekijker in deze serie. Je ziet dus meteen meer dan door lenzen met een kleiner gezichtsveld. Mis het dus niet en geniet van het brede gezichtsveld van de Black Tusk verrekijker! Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Black Tusk verrekijker je langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat je de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Lichttransmissie van meer dan 92%De Black Tusk biedt je lange tijd een helder en duidelijk beeld, vooral in de schemering. Dankzij de lichttransmissie van meer dan 92 % (560 nm) blijft geen dier voor je verborgen. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Black Tusk 10x42 verrekijker kunnen zelfs mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kun je in een handomdraai de juiste afstand tussen je ogen en de oculairlenzen instellen. Overtuig jezelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Black Tusk verrekijker - je zult je ogen niet geloven!

€ 799,00*
%
ALPEN OPTICS Apex XP 8x42 LRF verrekijker met afstandsmeter
Deze compacte ALPEN 8x42 verrekijker met afstandsmeter en stevige magnesium behuizing overtuigt met uitstekende optiek, exacte afstandsmeting en comfortabele bediening.  Optiek Het ED-glas (Extra-Low Dispersion) dat in de hoogwaardige verrekijker is verwerkt, garandeert kleurgetrouwheid en een uitstekende resolutie. Bovendien zijn de BaK4 prisma's voorzien van een volledige multicoating – voor heldere beelden door een verhoogde lichttransmissie. Absoluut buitengewoon: De dioptrie-instelling varieert van -5 tot +5. De afstand tussen de ogen is 14,3 mm. Afstandsmeter Binnen een bereik van maximaal 2.286 meter (2.500 yards) meet de in de verrekijker geïntegreerde afstandsmeter precies de afstand tot dieren, gebouwen enz. De max. afstandsmeting ligt voor een appartementencomplex op ca. 2.286 m (2500 yards), voor een eengezinswoning op ca. 1.371 m (1500 yards) en voor reeën op ca. 731 m (800 yards). De afstand kan gemakkelijk direct in het gezichtsveld worden afgelezen op een OLED-projectie (rood) met instelbare helderheid. Daarnaast kunt u kiezen tussen yard en meter in de afstandsweergave. Het dradenkruis kan worden aangepast, omdat het in 6 stappen kan worden gedimd. De meegeleverde CR2 accu scoort met zijn zeer lange levensduur. U kunt altijd de resterende lading van de accu controleren door naar de batterij-indicator te kijken. Gebruiksvriendelijkheid De ALPEN Apex XP 8x42 verrekijker met afstandsmeter is uw ongecompliceerde partner voor elk avontuur. Met zijn compacte afmetingen van 147 x 132 x 70 mm neemt hij weinig ruimte in uw bagage in. De robuuste behuizing is gemaakt van licht magnesium. Het gewicht is slechts 926 g – perfect voor lange, zorgeloze tochten. De brede zoom-middenscherpstelling en de draaibare oogschelpen zorgen voor een aangename bediening, zelfs in het koude seizoen. Door de rubberen bepantsering ligt de verrekijker altijd goed in de hand. Bovendien beschermt het de optiek tegen beschadigingen. 2-in-1: Met de ALPEN Apex XP verrekijker 8x42 met afstandsmeter krijgt u een hoogwaardige optiek met een nauwkeurige afstandsmeetfunctie. Ideaal niet alleen voor een exacte identificatie van het wild, maar ook voor een jachtgeschikt schot op de nu bekende afstand.

€ 1.079,00* € 1.199,00* (10.01% bespaard)
%
ALPEN OPTICS Teton 8x42 verrekijker met Abbe-prisma's / ED-glas
De ALPEN Teton Abbe 8x42 verrekijker biedt ongelooflijke optische prestaties in een lichtgewicht en toch duurzame behuizing. Dankzij de hoogwaardige ED- en Abbe-prismaoptiek is het beeld helder, duidelijk en met een indrukwekkende kleurgetrouwheid. En dat alles voor een absoluut betaalbare prijs. De coating De ALPEN Teton verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het Abbe-prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet u uw onderwerpen met extra helderheid en contrast. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Teton Abbe verrekijker uw langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van stevig metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat u de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Teton 8x42 verrekijker kunnen zelfs mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kunt u in een handomdraai de juiste afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen instellen. Vooral praktisch: Met het A-Lock dioptriesysteem compenseert u het verschil in uw gezichtsvermogen aan het oculair en zet u de instelling vast met de vergrendeling. In een notendop: Brildragers houden de oogschelpen ingedraaid en alle anderen draaien de oogschelpen uit. Neem zelf een kijkje en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Teton Abbe verrekijker - u zult uw ogen niet geloven!

€ 539,00* € 599,00* (10.02% bespaard)
ALPEN OPTICS Rainier 10x42 HD verrekijker met ED-glas & magnesium behuizing
De ALPEN Rainier 10x42 HD verrekijker maakt indruk met uitstekende materialen en uitstekende coatings. Wild bekijken of gewoon genieten van de schoonheid van het landschap - de haarscherpe, gedetailleerde beelden maken in elke situatie gewoon indruk. Voor het beste kijkcomfort zorgen de grote lensdiameters in het hele optische systeem voor een uitgebreid gezichtsveld van 113 m tot 1000 m en een grote oogafstand. Verrekijkers van de absolute topklasse! Het uitstekende glasmateriaal Kleurechtheid, briljante beelden in stralende kleuren - daarvoor zorgt het hoogwaardige ED-glas (Extra-Low Dispersion) in deze verrekijker. Het vermindert strooilicht aanzienlijk en voorkomt de vorming van kleurfranjes. Bovendien scoort het uitstekende HD-glas in de Rainier 10x42 HD met een hoge lichttransmissie en kunt u uw observatieobjecten in hoge resolutie en bijzonder gedetailleerd bekijken. De uitstekende coatings Alle optische componenten in de Rainier HD verrekijker schitteren met ALPEN's exclusieve UBX-multicoating voor maximale lichttransmissie. Met meer dan 60 lagen van onze SHR-metaal- en PXA-fase-coating op de extra grote BaK-4 prisma's, komen de haarscherpe beelden ook contrastrijk en absoluut natuurgetrouw over. Stabiel en weerbestendig op de weg De robuust geconstrueerde Rainier 10x42 HD verrekijker met rubberen bekleding is altijd uw betrouwbare metgezel bij de jacht en andere buitenactiviteiten. En in alle weersomstandigheden, want de waterdichte magnesium behuizing beschermt de optiek tegen regen, mist en sneeuw. Bovendien voorkomt de stikstofvulling dat de lenzen van binnenuit beslaan. Perfect voor brildragers Zelfs met een bril kunt u comfortabel het fascinerende uitzicht bewonderen door de ALPEN Rainier verrekijker. Daartoe is de hoogwaardige verrekijker uitgerust met twist-up-oogschelpen. Als u een bril hebt, laat u die gewoon ingedraaid voor de perfecte afstand tussen ogen en oculairlenzen. U kunt comfortabel het volledige gezichtsveld bekijken door de LE-oculairs met verhoogde oogafstand. En eenmaal goed afgesteld, zorgt het A-Lock dioptriesysteem er op betrouwbare wijze voor dat de kwaliteitsoptiek perfect afgestemd blijft op uw gezichtsscherpte. Krijg een uitstekend, true-colour en gedetailleerd beeld in de natuur en op reis - met de ALPEN Rainier 10x42 HD verrekijker.

€ 1.299,00*
ALPEN OPTICS Rainier 8x42 HD verrekijker met ED-glas & magnesium behuizing
De ALPEN Rainier 8x42 HD verrekijker maakt indruk met uitstekende materialen en uitstekende coatings. Wild bekijken of gewoon genieten van de schoonheid van het landschap - de haarscherpe, gedetailleerde beelden maken in elke situatie gewoon indruk. Voor het beste kijkcomfort zorgen de grote lensdiameters in het hele optische systeem voor een uitgebreid gezichtsveld van 129 m tot 1000 m en een grote oogafstand. Verrekijkers van de absolute topklasse! Het uitstekende glasmateriaal Kleurechtheid, briljante beelden in stralende kleuren - daarvoor zorgt het hoogwaardige ED-glas (Extra-Low Dispersion) in deze verrekijker. Het vermindert strooilicht aanzienlijk en voorkomt de vorming van kleurfranjes. Bovendien scoort het uitstekende HD-glas in de Rainier 8x42 HD met een hoge lichttransmissie en kunt u uw observatieobjecten in hoge resolutie en bijzonder gedetailleerd bekijken. De uitstekende coatings Alle optische componenten in de Rainier HD verrekijker schitteren met ALPEN's exclusieve UBX-multicoating voor maximale lichttransmissie. Met meer dan 60 lagen van onze SHR-metaal- en PXA-fase-coating op de extra grote BaK-4 prisma's, komen de haarscherpe beelden ook contrastrijk en absoluut natuurgetrouw over. Stabiel en weerbestendig op de weg De robuust geconstrueerde Rainier 8x42 HD verrekijker met rubberen bekleding is altijd uw betrouwbare metgezel bij de jacht en andere buitenactiviteiten. En in alle weersomstandigheden, want de waterdichte magnesium behuizing beschermt de optiek tegen regen, mist en sneeuw. Bovendien voorkomt de stikstofvulling dat de lenzen van binnenuit beslaan. Perfect voor brildragers Zelfs met een bril kunt u comfortabel het fascinerende uitzicht bewonderen door de ALPEN Rainier verrekijker. Daartoe is de hoogwaardige verrekijker uitgerust met twist-up-oogschelpen. Als u een bril hebt, laat u die gewoon ingedraaid voor de perfecte afstand tussen ogen en oculairlenzen. U kunt comfortabel het volledige gezichtsveld bekijken door de LE-oculairs met verhoogde oogafstand. En eenmaal goed afgesteld, zorgt het A-Lock dioptriesysteem er op betrouwbare wijze voor dat de kwaliteitsoptiek perfect afgestemd blijft op uw gezichtsscherpte. Krijg een uitstekend, true-colour en gedetailleerd beeld in de natuur en op reis - met de ALPEN Rainier 8x42 HD verrekijker.

€ 1.299,00*
%
ALPEN OPTICS Teton 10x42 verrekijker met Abbe-prisma's / ED-glas
De ALPEN Teton 10x42 verrekijker biedt ongelooflijke optische prestaties in een lichtgewicht en toch duurzame behuizing. Dankzij de hoogwaardige ED- en Abbe-prismaoptiek is het beeld helder, duidelijk en met een indrukwekkende kleurgetrouwheid. En dat alles voor een absoluut betaalbare prijs. De coating De ALPEN Teton verrekijker is volledig multicoated voor maximale helderheid. Bovendien zorgt onze exclusieve SHR-metaalcoating op het Abbe-prisma voor haarscherpe beelden met een hoge resolutie. En met de PXA-fasecoating ziet u uw onderwerpen met extra helderheid en contrast. Stabiel, weerbestendig en gebruiksvriendelijk Om van elke Teton Abbe verrekijker uw langdurige metgezel te maken, is de hoogwaardige composiet body ontworpen om aangenaam licht en zeer robuust te zijn. De zoom- en dioptriering zijn gemaakt van stevig metaal. Bovendien is de waterdichte verrekijker verzegeld en gevuld met stikstof, zodat de lenzen niet van binnenuit beslaan. Het ergonomische ontwerp en de rubberen bekleding zorgen ervoor dat u de verrekijker altijd comfortabel in de hand hebt. Geschikt voor brildragers Dankzij de uitstekende optiek van de ALPEN Teton 10x42 verrekijker kunnen zelfs mensen met een verminderd gezichtsvermogen genieten van absoluut scherpe en heldere beelden. De lange oogafstand zorgt ervoor dat het gehele gezichtsveld zichtbaar is voor brildragers. En met de twist-up-oogschelpen kunt u in een handomdraai de juiste afstand tussen uw ogen en de oculairlenzen instellen. Vooral praktisch: Met het A-Lock dioptriesysteem compenseert u het verschil in uw gezichtsvermogen aan het oculair en zet u de instelling vast met de vergrendeling. In een notendop: Brildragers houden de oogschelpen ingedraaid en alle anderen draaien de oogschelpen uit. Neem zelf een kijkje en overtuig uzelf van de uitstekende kwaliteit van de ALPEN Teton Abbe verrekijker - u zult uw ogen niet geloven!

€ 539,00* € 599,00* (10.02% bespaard)
ALPEN OPTICS Shasta Ridge 8x42 verrekijker met HR-coating
Krijg een duidelijk en helder beeld van de natuur met de Shasta Ridge 8x42 verrekijker van ALPEN OPTICS. Bovendien maakt het weerbestendige en compacte model indruk met uitstekende optische prestaties. De PXA-fasecoating, de sterk reflecterende coating en de volledige multicoating zorgen voor een hoge lichttransmissie en maken de verrekijker tot de ideale metgezel voor het jagen, vogels kijken en vele andere buitenactiviteiten. Allrounder met een groot gezichtsveld Het grote gezichtsveld van 130 m op 1.000 m zorgt voor een optimaal overzicht in het bos en op de weide. Bovendien maakt de objectiefdiameter van 42 mm waarnemingen tot in de schemering mogelijk. Met de universele verrekijker met 8x vergroting bent u dankzij de compacte afmetingen en het lichte gewicht altijd comfortabel onderweg. Uitstekende coating De prisma's van uitstekend BaK-4-glas zijn voorzien van een moderne PXA-fasecoating. Met de Shasta Ridge 8x42 verrekijker kunt u elk object dat wordt geobserveerd met een absoluut helder en zeer contrastrijk beeld zien. De sterk reflecterende HR-coating verhoogt ook de lichttransmissie, zodat u profiteert van een helderder beeld. En ook de lenzen zijn voorzien van een volledige multi-coating. Uitstekend zicht bij alle weersomstandigheden Regenbuien, mist, wisselende temperaturen - het weer heeft veel verrassingen in petto voor de aanzitjacht, de sluipjacht, het verkennen van het jachtgebied enz. Daarom is de Shasta Ridge 8x42 weerbestendig. Zo kan er door de waterdichte behuizing geen vocht binnendringen. En om ervoor te zorgen dat de lenzen van binnenuit niet beslaan, is de verrekijker gevuld met stikstof. Ook ideaal voor brildragers De Shasta Ridge biedt een overzicht van het hele gezichtsveld met en zonder bril. De verrekijker maakt indruk door de in- en uitdraaibare twist-up oogschelpen en een grote uittredepupil afstand. De dioptrie-instelling kan in een mum van tijd worden aangepast aan uw individuele gezichtsscherpte.

€ 229,00*
Productinformatie "ALPEN OPTICS Draagriem voor Verrekijker Pro"
Voor veel wandelaars, jagers en natuurobservators is de verrekijker een constante metgezel. Het is dus van essentieel belang om deze zo comfortabel mogelijk te dragen. De originele ALPEN Pro draagriem biedt optimaal comfort met zijn 45 mm brede en 5 mm dikke steunoppervlak op de nek of schouder. Bovendien voorkomt het antislipoppervlak aan de binnenzijde van de riem het glijden. Aangezien de draagriem voor verrekijkers 5 mm dik is, is hij bijzonder geschikt voor zwaardere apparaten. Het snel losmaken van de verrekijker of camera is gegarandeerd dankzij de quick-release sluitingen.
Kleur: zwart
Materiaal: Leer, neopreen